Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Το «έριξαν» στην οικολογική εργασιοθεραπεία, μικροί & μεγάλοι στη Νέα Νεοφιλελεύθερη ΝΔ του Κούλη!

Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος η 5η Ιουνίου και στη Νέα Νεοφιλελεύθερη ΝΔ του Κούλη, μικροί & μεγάλοι κίνησαν στα πάρκα, στα άλση & τα δάση για να κάνουν εργασιοθεραπεία... οικολογική!!!
Συγκεκριμμένα ο Πρόεδρος της ΤΟ της ΝΔ Αμαρουσίου κ. Χρήστος Μπελεγράτης & οι συν αυτώ βρέθηκαν στο πάρκο 
«Αντώνης Τρίτσης»,  στο οποίο πραγματοποιήθηκε μια δράση συλλογής απορριμάτων με πρωτοβουλία της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας με συμμετοχή του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, του Γραμματέα Οργανωτικού, του Γενικού Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας του αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού και προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο. και πολλών Τομεαρχών του λεκανοπέδιου. 
Οπως μας ενημερώνουν μέσω facebook «η συλλογή σκουπιδιών ήταν μεγάλη», ευχόμενοι παράλληλα να διατηρηθεί καθαρό ένα τόσο ωραίο Πάρκο(Μην πάει χαμένος τόσος ΝεοΔημοκρατικός κόπος & ιδρώτας)!!!. 
Από την πλευρά της η Νεολαία(δηλαδή η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας (Ο.Ν.ΝΕ.Δ.) Αμαρουσίου)  της Νέας Νεοφιλελεύθερης ΝΔ του Κούλη, στα πλαίσια της εβδομάδας για την προστασία του περιβάλλοντος & με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, πραγματοποίησε εθελοντικό καθαρισμό από σκουπίδια στο κτήμα Συγγρού με κεντρικό μήνυμα:
 «ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ».
Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου, Ηλίας Ζορμπαλάς,  αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία & την προσφορά τους σε μια τόσο κρίσιμη, όπως είπε, για το περιβάλλον περίοδο που  βιώνουμε δεν παρέλειψε να τονίσει την σημασία της οικολογικής & οικονομικής ανάπτυξης που θα επιτευχθεί, μέσα από την καθημερινή ευαισθητοποίησή όλων μας για την προστασία του....  
Η δράση καθαρισμού ξεκίνησε παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη και του Αντιπροέδρου του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ) Αλέκου Κόκκαλη
Επιπλέον συμμετείχε ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής της ΟΝΝΕΔ Απόστολος Γούτας και ο Πρόεδρος της Β4 Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Αθήνας Μηνάς Χαμπαρτζουμιάν με τους συνεργάτες του, ενώ από την ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Μακροποδάρας και τα μέλη Κωνσταντίνος Κοκκινάκης, Βέρα Τσαγκαροπούλου και Μαριάννα Τσιπουράκη.  
Το ΔΣ της ΟΝΝΕΔ ευχαριστήστε τον Δήμο Αμαρουσίου για την προμήθεια υλικών με τα οποία πραγματοποιήθηκε η συλλογή των σκουπιδιών.
                                    € « » ●► $    ▲▼◄► € € $$ € €   ◄ ►▲▼► ◄● « » €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου