Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Παραδόθηκαν την Τρίτη στους Δήμους του Βορείου Τομέα, οι ειδικοί κάδοι εσωτερικής ανακύκλωσης

Ο φίλτατος Περειφερειάρχης Γιώργος Πατούλης διαμαρτυρήθηκε πρόσφατα ότι τα ΜΜΕ δεν προβάλουν το σπουδαίο έργο που γίνεται από τον ίδιο & τους συνεργάτες του στην Αττική!!!
Πρώην Δήμαρχε Αμαρουσίου, πως να γίνει προβολή, με την επιφοίτηση του... Αγίου Πνεύματος!
Μπαίνουμε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής & από εκεί μεταβαίνουμε  στο Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη  Βόρειου Τομέα Αθηνών(που σας έδωσε & το μεγαλύτερο ποσοστό στις εκλογές)  & η τελευταία ανάρτηση της αξιοτίμου κ. Λουκίας Κεφαλογιάννη που βλέπουμε είναι της 1ης Ιουνίου(!) με τον εύηχο τίτλο:
«Η Διοίκηση Πατούλη στηρίζει την υγεία και την ασφάλεια των μικρών μαθητών στο Μαρούσι»!
Συνολικές αναρτήσεις κατά τον μήνα Μάϊο μία(15/05/2020)!!! 
Τους δε υπόλοιπους μήνες είχαμε: 
Τον Απρίλιο 5, τον Μάρτιο 3, τον Φλεβάρη 3 & τον Γενάρη 2 !!!
Σίγουρα θα έχουν πάθει Υπερ-κόπωση...
Χρειάστηκε να προσ-τρέξουμε στο προσωπικό λογαριασμό facebook της κ. Λουκίας Κεφαλογιάννη, για να ενημερωθούμε ότι την Τρίτη 9 Ιουνίου έλαβε χώρα η παράδοση των ειδικών κάδων εσωτερικής ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών στους αντίστοιχους δήμους του Βορείου Τομέα.
Περιχαρής μάλιστα αφού «κοτσάρισε» & 4 φωτογραφίες από το τελετουργικό με εσάς  και τους Δημάρχους Λυκόβρυσης - Πεύκης Τάσο Μαυρίδη και Μεταμόρφωσης Σ. Σαραούδα. τόνιζε με στόμφο:
«Η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής συνεχίζει να υλοποιεί το στοχευμένο πρόγραμμα για την ενίσχυση της ανακύκλωσης σε όλη την Αττική. 
80 περίπου κάδοι θα τοποθετηθούν σε δημοτικά κτίρια ενώ επιπλέον κάδοι αναμένεται να παραδοθούν για να υλοποιηθεί πρόγραμμα ανακύκλωσης στα σχολεία. 
Όλοι μαζί θα κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα»! 

                    €  ●► $    ▲▼◄► € € $$ € €   ◄ ►▲▼► ◄● « » €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου