Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Στις 6:30 μ.μ η δημόσια συζήτηση:«Εξυγιαίνοντας τα δημόσια οικονομικά -Δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις στα χρόνια της κρίσης»

Δημόσια συζήτηση με θέμα «Εξυγιαίνοντας τα δημόσια οικονομικά - Δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις στα χρόνια της κρίσης» διοργανώνουν την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 6:30 μ.μ  στο Ωδείον Αθηνών(Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19 106 75 Αθήνα) οι:
Hellenic Foundation for European & Foreign Policy (ELIAMEP) και Παρατηρητήριο για την Κρίση/Crisis Observatory
Συγκεκριμενα ο Υφυπουργός Δημοσιονομικής Πολιτικής Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, θα συζητήσουν για τη δημοσιονομική πολιτική στα χρόνια της κρίσης, σε μια συζήτηση που θα συντονίσει ο Καθηγητής Loukas Tsoukalis, Πρόεδρος του #ΕΛΙΑΜΕΠ με θέμα «Εξυγιαίνοντας τα δημόσια οικονομικά: δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις στα χρόνια της κρίσης».
Αφορμή για τη συζήτηση θα αποτελέσει η παρουσίαση της μελέτης «Διαρθρωτικές Αλλαγές στο Πεδίο της Δημοσιονομικής Πολιτικής στα Χρόνια της Κρίσης: Θεσμικό Πλαίσιο και Οικονομικά Αποτελέσματα», των Μαριάνθης Αναστασάτου και Πάνου Τσακλόγλου.
Η μελέτη εκπονήθηκε στα πλαίσια της Ερευνητικής Έδρας του #ΕΛΙΑΜΕΠ που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη από το 2017. Κύρια δραστηριότητα της Έδρας είναι η ετήσια εκπόνηση επίκαιρων μελετών ελληνικού ενδιαφέροντος γύρω από θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής οικονομίας οι οποίες ανατίθενται σε ερευνητές και ακαδημαϊκούς αναγνωρισμένης αξίας.
                                     
                                 € « » ●► $    ▲▼◄► € € $$ € €   ◄ ►▲▼► ◄● « » €


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου