Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Συστράτευση δυνάμεων για το Μαρούσι της Νέας Εποχής!

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες  απόψε λίγο μετά τις 9:00 στο εκλογικό κέντρο του Θόδωρου Αμπατζόγλου στο Μαρούσι, οι κ.κ. Νικολαράκος και Ρώτας που ήδη έχουν δηλώσει τη στήριξή τους, θα παραβρεθούν μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και άλλων παρατάξεων (εκλεγμένους και μη) για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα Νίκης για το 2ο γύρο εκλογών.
Από το πολιτικό γραφείο του Θόδωρου Αμπατζόγλου μας  γνωστοποιήθηκε ότι: 
«Σε ειλικρινές και φιλικό κλίμα – όπως άλλωστε αντανακλά και η μακρά σχέση αλληλοεκτίμησης – έγινε η συνάντηση του «αυριανού»  Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Γιάννη Νικολαράκου, επικεφαλής του συνδυασμού ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ που κατέκτησε 3 έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο».
Οι κ.κ. Αμπατζόγλου και Νικολαράκος,  προσθέτει η ανακοίνωση, συμφώνησαν πάνω σε θεμελιώδεις πτυχές αμφότερων των προγραμμάτων τους, αλλά και στην ανάγκη να διασφαλιστούν οι αναπτυξιακές προοπτικές του Αμαρουσίου μέσα από φρέσκιες και διαφανείς πρωτοβουλίες προς όφελος των Μαρουσιωτών.
Ο κ. Νικολαράκος από την πλευρά του στον προσωπικό του λογαριασμο στο facebook δήλωσε τα εξής:
Σας ενημερώνω ότι μετά από ώριμη σκέψη και σοβαρό προβληματισμό για το αύριο του Δήμου μας και έχοντας αναλύσει όλες τις ενναλακτικές με μεγάλη προσοχή, συζήτησα πριν λίγο με τον Θ. Αμπατζόγλου και αφού ξεκαθαρίσαμε τις προθέσεις που αφορούν στο αύριο του Αμαρουσίου, είδαμε ότι μπορούμε να έχουμε σύγκληση απόψεων και θέσεων και να πορευτούμε μαζί με Πάθος και Λύσεις στη Νέα Εποχή του Αμαρουσίου.
Στο πλαίσιο αυτό στηρίζω την επόμενη Κυριακή τον Θ. Αμπατζόγλου για Δήμαρχο και σας ζητώ να συμπορευτείτε για άλλη μια φορά μαζί μου στη νέα μας κοινή πορεία!
                                      Με Πάθος και Λύσεις για Μια Νέα Εποχή στο Μαρούσι!
                                          € €  ●► « » ▲▼◄  $  $€$  $  ◄ ▼▲ « »  ●► € €
                                             www.facebook.com/marousineaepoxi/?ref=py_c


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου