Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Κοντά στους Εργαζόμενους του Δήμου & τους Γονείς του Σικιαριδείου η «ΕΝΟΤΗΤΑ»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός και η κοπή πίτας του Σωματείου των Εργαζομένων του Δήμου που διοργανώθηκε την Κυριακή 24-3-2019. 
Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Λ. Μαγιάκης. 
Μόνιμη και σταθερή εργασία, χωρίς ατυχήματα, αναγνώριση της προσφοράς τους. 
Δήμοι με δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα, χωρίς ιδιωτικοποιήσεις και μνημονιακούς περιορισμούς. 
Κοινοί αγώνες αιρετών και εργαζομένων για μια Αυτοδιοίκηση με κύρος και αρμοδιότητες στο πλευρό των δημοτών. Ειρήνη, Υγεία, προσωπική και οικογενειακή προκοπή οι ευχές που δώσαμε στον Πρόεδρο Ν. Καλλιμάνη, τη διοίκηση του Σωματείου και όλους τους εργαζόμενους. Παραβρέθηκαν  οι δημοτικοί σύμβουλοι  της παράταξης:
 Αικ. Ψάλτη & Βελισ. Ελευθερίου. 
Το πρωί της ίδιας ημέρας ο Σύλλογος Γονέων - Κηδεμόνων Σικιαριδείου Ιδρύματος διοργάνωσε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο  επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Λ. Μαγιάκης. Ευχηθήκαμε «Καλή Χρονιά» στους νέους και τις νέες του ιδρύματος, στον Πρόεδρο του ΔΣ του Ιδρύματος Θ. Παρασκευόπουλο, τον πρόεδρο των Γονέων Θ. Κοκόρα και τα μέλη του ΔΣ, τον Πρόεδρο των Εργαζόμενων Θ. Σπύρου και όλους τους εργαζόμενους. 
Ο κ. Παρασκευόπουλος υποσχέθηκε άλλη μια φορά σύντομη λύση των προβλημάτων και ζήτησε τη συνεργασία του Δήμου και όλων των φορέων ΑμεΑ του Αμαρουσίου. 
Όπως δήλωσε ο Λ. Μαγιάκης, Μαρούσι χωρίς Σικιαρίδειο δεν νοείται. 
Δυστυχώς τα προβλήματα του Σικιαριδείου για τους εκπαιδευόμενους και τους εργαζόμενους παραμένουν άλυτα παρά τις υποσχέσεις από την πλευρά της Κυβέρνησης και της Περιφέρειας Αττικής, δημιουργώντας σοβαρή ανασφάλεια σε γονείς και εργαζόμενους.
                                          € €  ●► « » ▲▼◄  $  €  $  ◄ ▼▲ « »  ●► € €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου