Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Για όλους όσοι πιστεύουν τις δημοσκοπήσεις...

Ο Θ. Αμπατζόγλου προσπέρασε τον Γ. Καραμέρο & είναι πλέον 1ος!
Πρώτος περνάει στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του ιστολογίου «kalpi19.gr», ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Θόδωρος Αμπατζόγλου που κατέρχεται με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» & στηρίζεται από τη Ν.Δ & το «Ποτάμι»

Στις ίδιες δημοσκοπήσεις, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος, έχει υποχωρήσει στη δεύτερη θέση, καταγράφοντας παράλληλα πτωτικές τάσεις.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο γιατρός Παναγιώτης Βραχνός με τον συνδυασμό «ΜΑΡΟΥΣΙ - Καθαρή Γραμμή», που κατά το ιστολόγιο «έχει τη διακριτική στήριξη του Κινήματος Αλλαγής», και ουσιαστικά αντλεί ψηφοφόρους από τη δεξαμενή του Γιώργου Καραμέρου, προκαλώντας προβληματισμό στο επιτελείο του.

Ο λόγος του προβληματισμού είναι ότι έχει πάρει την «κατηφόρα» στις μετρήσεις από πολύ νωρίς
ΠΗΓΗ://kalpi19.gr/slider/12233/protia-ampatzogloy-gia-ton-dimo-amaroysioy-ypochoroyn-ta-pososta-toy-karameroy/

1 σχόλιο:

  1. Για όσους/όσες ΔΕΝ πιστεύουν στις δημοσκοπήσεις, υπάρχει και κάτι που λέγεται "κριτική σκέψη", η οποία προϋποθέτει όχι μόνο παιδεία - και δεν εννοώ πανεπιστημιακή - αλλά και κοινή λογική. Ας εξετάζουμε προσεκτικά τα γεγονότα κι ας προσπαθήσουμε να επιλέξουμε κατάλληλο Δήμαρχο, βάσει αυτών και όχι της περιρρέουσας ατμόσφαιρας ή των όποιων προσωπικών προσδοκιών. Στην πόλη αυτή, το Μαρούσι, ζούμε, περπατάμε κι αναπνέουμε όλοι μαζί. Κι αν τα προβλήματα όλων δεν τα βλέπουμε σαν δικά μας, οι πολίτες θα εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται, οι λίγοι θ' αποκομίζουν τα οφέλη στα οποία στόχευαν εξ'αρχής και θα μας μείνει - γι' ακόμη μια φορά - η γκρίνια και η μιζέρια μιας δύσκολης, για τους περισσότερους από εμας, καθημερινότητας.

    Ζέτα Πολίτη
    Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
    για ένα #Ενωμένο Μαρούσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή