Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Δάμων Κλαπάκης: «Δεσμεύομαι»!

Απαντώντας στα καθοριστικά για την ποιότητα ζωής στην Πόλη & τα οικονομικά του Δήμου   ερωτήματα του Συνδυασμού «ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ» προς όλους τους υποψηφίους Δημάρχους επισημαίνω ότι:
●►Η Ποιότητα ζωής σε μια πόλη καθορίζεται από τον σωστό πολεοδομικό σχεδιασμό & τις επιτρεπόμενες χρήσεις γης
●►Ενώ  τα οικονομικά ενός Δήμου καθορίζονται σχεδόν πάντα κατά πόσο διορίζονται μη αναγκαία μάλιστα ρουσφετολογικά  περισσότερα άτομα από την οικονομική αντοχή του & πολλές φορές χωρίς αντικείμενο
●►Οσοι υποψήφιοι δεν αναφέρονται στα ανωτέρω όσα λένε ότι ενδιαφέρονται για τους πολίτες είναι ένα μεγάλο ψέμα
Αν παρατηρήσουμε τους άλλους συνδυασμούς, εκτός από τη γνωστή μόνιμη & ψεύτικη κοινή προεκλογική φλυαρία τους, κανένας άλλος υποψήφιος Δήμαρχος δεν αναφέρει τίποτα  στο  πρόγραμμά του, απαντώντας στα ερωτήματα του Συνδυασμού «ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ», που τέθηκαν σε όλους. 
●►Αυτό συμβαίνει για να μην έρθει σε αντιπαράθεση με τα παράνομα εργολαβικά συμφέροντα που προωθούν  Δημάρχους
●►και με τον καταστροφικό παράνομο πελατειακό  μηχανισμό, που εξευτελίζει τη Δημοκρατία & εκβιάζει  οικογένειες  
●►Εγώ Δεσμεύομαι ότι:
1)Πιστός στο άρθρο 103 του Συντάγματος, δεν θα γίνει ούτε ένας πελατειακός - ρουσφετολογικός διορισμός στο Δήμο μας. 
Αντιθέτως δημιουργώντας άμεσα μόνιμη Επιτροπή Ανέργων στην πόλη μας, θα ελέγχονται οι συνθήκες διορισμών(παρά τις μεγάλες αντιδράσεις των κομματανθρώπων & παραγόντων), καθώς οι εν λόγω έχουν ταχτοποιήσει από το παράθυρο συγγενείς τους & φίλους και μόνο αυτό θέλουν να συνεχίσουν
Η επιτροπή αυτή θα στείλει άμεσα στον ΟΑΕΔ κάθε αντισυνταγματική παρανομία.
Κατ’ αυτό τον τρόπο η εφαρμογή του Νόμου θα δίνει το αναφαίρετο δικαίωμα σε κάθε πολίτη  ανάλογα με τα προσόντα του, να εργάζεται χωρίς να είναι υποχρεωμένος να χρωστά χάρη σε κανέναν, εξαγοράζοντας την ψήφο του και δίνοντας παράλληλα δικαίωμα ατασθαλιών στους «ευεργέτες» του.  
Μιας τακτικής που οδήγησε και θα οδηγεί όλους μας πάντα στην οικονομική καταστροφή, καταδικάζοντας το μέλλον της χώρας &των παιδιών μας.
2)Από το 1ο Δημοτικό Συμβούλιο θα επανεξεταστούν οι χρήσεις γης με νέα απόφαση & θα προσφύγουμε στο ΣτΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας), ώστε να καταργήσουμε όλες τις προς το δυσμενέστερο παράνομες χρήσεις γης από την τελική αναθεώρηση του 1995, η οποία με σειρά αποφάσεων του ΣτΕ  δεν επιτρέπει αλλαγές προς το δυσμενέστερο, 
καθώς το Μαρούσι & επιστημονικά αλλά & με σειρά αποφάσεων του ΣτΕ είναι υπερφορτωμένο.  
Αυτή άλλωστε είναι & η μοναδική αιτία υποβάθμισης της ζωής μας, καθώς εκτός από την υποβάθμιση της ζωής & το κυκλοφοριακό χάος εμείς & τα παιδιά μας αναπνέουμε καθημερινά  την καρκινογόνα ρύπανση.
3)Θα προχωρήσουμε άμεσα στην κατασκευή 4ων υπέργειων(όχι υπόγειων) δημοτικών χώρων για  δωρεάν στάθμευση σε μικρές αποστάσεις από το Κέντρο (λιγότερο από 300 μέτρα), όπως γίνεται σε κάθε σύγχρονη πόλη, που σέβεται τους πολίτες της.
●►Θα ελεγχτεί η νομιμότητα  του πολεοδομικά αχρήστου υπόγειου χώρου  στάθμευσης δίπλα στον ΗΣΑΠ,  και θα ξηλωθούν όλες οι  πινακίδες στους δρόμους που απαγορεύουν τη Στάθμευση σε δρόμους αμιγούς κατοικίας.
●►Δεν θα προωθήσουμε την καταστροφική για τις γειτονιές ελεγχόμενη στάθμευση, ενώ με την 1η απόφασή μας θα διαγράψουμε όλους τους καταλογισμούς παράνομης στάθμευσης, καθώς η μόνη  υπεύθυνη για την έλλειψη δωρεάν χώρων στάθμευσης είναι η Διοίκηση του  Δήμου.
4) Θα εφαρμόσουμε τις ομόφωνες αμετάκλητες αποφάσεις  της Ολομελείας του ΣτΕ για το ΜΩΛΛ - ΜΠΛΟΥ ΛΑΝΤ, ώστε να ξαναβρούν τα έσοδά τους & τη δουλειά τους 200.000 νόμιμοι πολίτες  (Έμποροι, Εργαζόμενοι ιδιοκτήτες κ.λπ.) και θα διεκδικήσουμε κάθε οφειλή από τα εργολαβικά συμφέροντα, όσο μεγάλα & να είναι  (βασιζόμενοι στις εκθέσεις του 10ου & 6ου Ανακριτή  κ.α.),
ενώ  θα αποκαταστήσουμε τον χώρο του ΟΑΚΑ που  από Αθλητικός έχει μετατραπεί σε χώρο Εμπορίου!
6) Δεν θα αφήσουμε στην πόλη μας, δίπλα στα σπίτια μας να κατασκευαστεί το ΚΑΖΙΝΟ, το οποίο θα καταστρέψει δεκάδες χιλιάδες οικογένειες της Αθήνας μεταξύ αυτών & των ιδίων των υποψήφιων των άλλων Συνδυασμών & ψηφοφόρων του Αμαρουσίου!
7)Θα επανεξετάσουμε σε συνεργασία με τους κατά τόπους κατοίκους της κάθε γειτονιάς & θα λύσουμε κάθε πρόβλημα & κυρίως αν υπάρχουν - οι σύμφωνα με τις δημοσιευμένες στο  ΦΕΚ του 1999 - ελάχιστες υποχρεωτικές κοινωνικές Υποδομές, όπως αναφέρονται αναλυτικά για την κάθε γειτονιά της πόλης μας .
Και για το  Σχέδιο δε του Κ. Σωρού, σε συνεργασία με τους κατοίκους θα εφαρμόσουμε εθελοντικό  τον νόμο(από χρήμα σε γη) για να πολλαπλασιάσουμε τους κοινοχρήστους  χώρους,
ενώ θα προχωρήσουμε άμεσα στην απαλλοτρίωση όλων των χωροθετημένων κοινοχρήστων, κοινωφελών και αθλητικών χώρων, που προωθούνται παράνομα για οικοπεδοποίηση.
8)Θα γίνει ανοιχτός οικονομικός  έλεγχος για το πως έφτασε στη χρεοκοπία ο Δήμος Αμαρουσίου  & για το αν έχουν δαπανηθεί δημοτικά χρήματα παράνομα ή για προαιρετικές δαπάνες εις βάρος των υποχρεωτικών δαπανών & σε περίπτωση παρανομιών, θα ακυρώσουμε κάθε οφειλή εκατοντάδων εκ υρώ του Δήμου σε πιστωτικά ιδρύματα, που η Διοίκηση Πατούλη σε συνεργασία με όλη την διακομματική αντιπολίτευση «φρόντισε» να πληρώσουν στο μέλλον οι κάτοικοι  Αμαρουσίου.
Θα δώσω συνέντευξη για τα τοπικά ΜΜΕ και διαδίκτυο & θα απαντήσω & ατομικά(κάτι που έχω κάνει) σε όλες τις επιπλέον ερωτήσεις σε κάθε πολίτη στα πολλά μηνύματα που λαμβάνω στο e-mail:klapakisd@gmail.com
                                                                           Δάμων  Κλαπάκης
                                                                  Υποψήφιος  Δήμαρχος Αμαρουσίου
                                                                       e-mail   klapakisd@gmail.com
                                                     € € $  ●► « » ▲▼◄  $ € $   ◄ ▼▲ « »  ●►$  € €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου