Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ» κοντά στους δημότες Αμαρουσίου

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του «Πολιτιστικού - Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου» παρέστησαν την Κυριακή 17-2-2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Λ. Μαγιάκης  η δημοτική σύμβουλος Αικ. Ψάλτη & ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γ. Σπαθόπουλος.
Στον πρόεδρο του Συλλόγου Δ. Σταμέλο, τα μέλη του Δ.Σ και τους παρευρισκόμενους ευχήθηκαν για το νέο έτος και δήλωσαν τη στήριξη τους στις προσπάθειες του Συλλόγου για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής. 
Στην εκδήλωση προβλήθηκε ντοκιμαντέρ για τη ρεματιά Πεντέλης - Χαλανδρίου και παρέστη και η Κέλλυ Δάνου εκ μέρους του Συλλόγου Προστασίας της Ρεματιάς
Στο μεγάλο πανηγυρικό εσπερινό στη μνήμη της Αγ.Φιλοθέης της Αθηναίας που τελέστηκε παρουσία του Μητροπολίτη  Κηφισιάς - Αμαρουσίου - Ωρωπού κ. Κυρίλλου  παρευρέθηκε η δημοτική σύμβουλος της παράταξης κα Αικ. Ψάλτη τη Δευτέρα 18-2-2019.
Σημειωτέον ότι η κα Ψάλτη με την επαγγελματική της ιδιότητα ως δικηγόρου συνέβαλε ουσιαστικά στην επιτυχή και τελεσίδικη έκβαση της δικαστικής διαμάχης  για την απόδοση του κοινόχρηστου χώρου γύρω από το Μετόχι στην Μητρόπολη.
Την ίδια ημέρα η κα Αικατερίνη Ψάλτη παρευρέθηκε & στην κοπή της πίτας του Συλλόγου «ΔΩΔΩΝΗ» & μετέφερε στους παρευρισκόμενους τις ευχές της παράταξης και του επικεφαλής Λ. Μαγιάκη για μια ειρηνική και δημιουργική χρονιά.
Την επομένη το πρωί κλιμάκιο της παράταξης αποτελούμενο από τον επικεφαλής   Λ. Μαγιάκη, τη δημοτική σύμβουλο κα Αικ. Ψάλτη και τις υποψήφιες δημοτικούς Συμβούλους Αφροδίτη Γεωργίου και Γεωργία Δομακίνη περιόδευσε στη Λαϊκή στα Ηπειρώτικα, μοίρασε προεκλογικό υλικό και συζήτησε με τους κατοίκους.
Όπως ανέφεραν στις συζητήσεις τους οι κάτοικοι επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια τόσο απέναντι στη Δημοτική Αρχή Πατούλη για την καθυστέρηση στην ένταξη στο σχέδιο της περιοχής πίσω από το νεκροταφείο, αλλά και την δυσκολία της πρόσβασης στο κέντρο της πόλης, ιδιαίτερα των κατοίκων της τρίτης ηλικίας. 
Δυσαρέσκεια επίσης εκφράστηκε & για την καθυστέρηση στην εκτέλεση των έργων διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς & τις καταστροφές που σημειώθηκαν τον περασμένο Ιούλιο.
                                        €  € ●► « » ◄ ▼▲  $  €  $  ●►  ▲▼◄ « » ●► € €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου