Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Πέντε κούτες τρόφιμα μακράς διαρκείας παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου

Το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την περίοδο 2018 - 2019, υλοποίησε δράση προσφοράς που αφορούσε τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης. 
Έπειτα από συνεννόηση με τους υπεύθυνους του Δήμου, τα μέλη μας και οι οικογένειές τους καταφέραμε να συλλέξουμε 5 κούτες τρόφιμα μακράς διαρκείας.
Η παράδοσή τους έγινε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 από τα παιδιά του Συστήματος συνοδευόμενα από τους Βαθμοφόρους και τους γονείς τους.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς μας είχαμε την ευκαιρία να πληροφορηθούμε αναλυτικά από τον υπεύθυνο κο Μάνο Τσουκλίδη για το έργο της «Γωνιάς» και να ξεναγηθούμε στις εγκαταστάσεις της. Ο κος Τσουκλίδης μας ευχαρίστησε για την προσφορά και τόνισε τη σημαντικότητα της πράξης μας, αφού το Κοινωνικό Παντοπωλείο βοηθά καθημερινά άπορους και άνεργους συμπολίτες μας, οι οποίοι αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις στοιχειώδες ανάγκες τους.

Πάντα πιστοί στις αρχές του Ελληνικού Προσκοπισμού, να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας, οι Πρόσκοποι Αμαρουσίου συνεχίζουμε να επιτελούμε ένα πολύ σημαντικό έργο για την Κοινωνία της Πόλης μας.
                            Οι Βαθμοφόροι του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου
                                               ●► « » ◄ ▼▲  $    $  ●►  ▲▼◄ « » ●► €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου