Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Ιδού ο προστατευόμενος μάρτυρας της υπόθεση «Novartis»!

Συνέντευξη σε κρατικό κανάλι της Ελβετίας έδωσε ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες του FBI στην υπόθεση «Novartis» , στο πλαίσιο των γυρισμάτων ντοκιμαντέρ για την υπόθεση.
Όπως απεικονίζεται στη φωτογραφία που αποκαλύπτει το dikastiko.gr, ο μάρτυρας βρίσκεται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ουάσιγκτον, φορώντας την καλογερική κουκούλα και το ράσο που συμβολίζει κατά τους Αμερικανούς «το καλό» και άσπρη μάσκα, ώστε να καλύπτονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με το συμβολισμό να είναι βέβαια στο λευκό χρώμα της μάσκας.
Απέναντί του είναι μια δημοσιογράφος του καναλιού RSI, καθώς και η ομάδα του Έλληνα δικηγόρου Παύλου Σαράκη που συνδράμει νομικά τους μάρτυρες.

Σημειώνεται πως το ελβετικό κανάλι πήρε άδεια από την αμερικανική Δικαιοσύνη ώστε να γυρίζει ντοκιμαντέρ για την υπόθεση. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει συμβόλαιο βάση του οποίου η προβολή του ντοκιμαντέρ στην Ελβετία και σε όλο τον κόσμο θα γίνει μετά το πέρας της διαδικασίας η οποία εκκρεμεί στην Αμερική και αφορά την φαρμακοβιομηχανία.

ΠΗΓΗ:www.liberal.gr/arthro/221321/epikairotita/2018/ypothesi-Novartis-idou-o-prostateuomenos-marturas.html#.W6oFj4gOi3E.twitter                                           

                                                               € $  ●► « » ▲▼◄ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου