Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Με τις επικεφαλής των οργανικών μονάδων του Ο.Κ.ΟΙ.Π.Α.Δ.Α συναντήθηκε ο Γ. Πατούλης

«Κιβωτός για την κοινωνική συνοχή της πόλης μας & την ποιοτική καθημερινότητα μικρών & μεγάλων ο Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α»
Ενημερωτική συνάντηση με τις προϊσταμένες στις οργανικές μονάδες του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρόντος και του Προέδρου του Οργανισμού Πέτρου Κόνιαρη.
Η συνάντηση έγινε με σκοπό την ενημέρωση του Δημάρχου σχετικά με την πορεία των έργων συντήρησης και αναβάθμισης που υλοποιούνται στα κτίρια των δομών του Οργανισμού όπως στα Κ.Α.Π.Η και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. 
Εκτενής συζήτηση έγινε, επίσης, γύρω από μία σειρά από ζητήματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία των δομών αλλά και τις δράσεις και τα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη ανά τομέα με επίκεντρο την αιμοδοσία και την έναρξη των παιδικών σταθμών.
Με την ευκαιρία της συνεργασίας του με τις επικεφαλής των οργανικών μονάδων του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: 

«Ο ρόλος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α και το έργο που επιτελεί είναι πολύ σημαντικά για την πόλη και τους πολίτες μας. Ο Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α αποτελεί την «Κιβωτό» για την κοινωνική συνοχή και την ποιοτική καθημερινότητα μικρών και μεγάλων στο Μαρούσι. Τη σημασία που δίνουμε σε αυτό το έχουμε αποδείξει σε βάθος χρόνο μέσα από όλες τις ενέργειες, τις πρωτοβουλίες που διαχρονικά έχουμε εφαρμόσει για τη μέριμνα των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, τη φροντίδα για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους της πόλης μας, την αφοσίωσή μας σε επιλογές με στόχο μία ποιοτική και όμορφη καθημερινότητα για όλους.
Συμμάχους μας σε όλη αυτή την προσπάθεια έχουμε τους ανθρώπους μας. Δεν είναι υπερβολή να το λέμε  με κάθε ευκαιρία και να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον ζήλο και την αυταπάρνηση που επιδεικνύουν».
 Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της προϊσταμένης του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Φροντίδας Μαρίας Κάβουρα, 
της προϊσταμένης του Τμήματος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Κωνσταντίνας Γεωργάκη, 
της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Διοικητικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών Κωνσταντίνας Πράτσα, 
της προϊσταμένης του Τμήματος Προαγωγής Προγραμμάτων Υγείας Φωτεινής Ιωαννίδου, 
της προϊσταμένης του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Έφης Γιαννάκου και 
της προϊσταμένης του Τμήματος Προσφοράς στην Τρίτη Ηλικία – Κ.Α.Π.Η Ιωάννας Κομνηνού.
                                                                               ●►€ « » $  ▲▼◄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου