Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Ξεκινάει σήμερα η Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης & δημιουργικότητας από τη Βορέειο

Η  Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών, διοργανώνει  για πέμπτη συνεχή χρονιά την Καλοκαιρινή εκστρατεία  ανάγνωσης και δημιουργικότητας, με τίτλο «Γίνε εξερευνητής του κόσμου».
Η Βιβλιοθήκη, μας καλεί να εξερευνήσουμε από την αρχή, τoν μαγικό κόσμο του βιβλίου.
Μέσα από τις ιστορίες, τις περιπέτειες, τη γνωριμία μας με τους ήρωες και τους πρωταγωνιστές, φτιάχνουμε το σωστό περιβάλλον για να γνωρίσουμε με το δικό μας τρόπο τον κόσμο.
Η βιβλιοθήκη είναι ο πιο κατάλληλος τόπος για να ξεκινήσουμε την εξερεύνηση.
Αυτό το καλοκαίρι θα δοκιμαστούμε στην παρατηρητικότητα, στην ικανότητα να καταγράφουμε ότι βλέπουμε, ακούμε και γευόμαστε.
Κύριος σκοπός των δράσεων είναι η προώθηση της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας, καθώς και η προσέλκυση νέου αναγνωστικού κοινού,  μέσα από έξυπνες και δημιουργικές δράσεις .
Αιτήσεις συμμετοχής:
Βορέειος Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου (Στ. Δραγούμη 30 & Μιλτιάδου).
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 61.47.181
Οι γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους σε συγκεκριμένες δράσεις του καλοκαιρινού προγράμματος πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους.
Το αναλυτικό πρόγραμμα τον δράσεων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης www.voreeios.gr και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμαρουσίου www.maroussi.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου