Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Από σήμερα έως 16 Ιουλίου το «Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016»

Ο Πολιτισμός και η Τέχνη πρωταγωνιστούν και το φετινό καλοκαίρι στο Μαρούσι, με επίκεντρο το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου 2016! 
Στον σύγχρονο και γνώριμο χώρο της Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο, εκτυλίσσεται στην «καρδιά» του καλοκαιριού  το ανανεωμένο, ποιοτικό, αλλά και πλουραλιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, που υπόσχεται να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα. 
Από την Τετάρτη 15 Ιουνίου έως το Σάββατο 16 Ιουλίου 2016, στην Κεντρική Σκηνή του Φεστιβάλ Αμαρουσίου, θα εκτυλιχτούν  συναυλίες  με πρωτοπόρους της ελληνικής μουσικής σκηνής (έντεχνο, ροκ, λαϊκό, Jazz, κα), παραστάσεις θεάτρου και μπαλέτου, καθώς  και μοναδικές παραστάσεις από τα χορευτικά και μουσικά  σύνολα του Δήμου Αμαρουσίου, χαρίζοντας  στους θεατές μοναδικές καλοκαιρινές  στιγμές.   
Όπως αντίστοιχα και οι βραδιές στο «Live Stage @ the Bar» στη μικρή σκηνή, στο διαμορφωμένο χώρο του μπαρ, όπου νεανικά συγκροτήματα θα δώσουν δυναμικό παρόν, με λαϊκούς, ροκ, jazz, swing και άλλους μουσικούς ρυθμούς.    
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στο μήνυμά του σημειώνει:
 «Και αυτό το καλοκαίρι, το Μαρούσι πρωτοπορεί στα πολιτιστικά δρώμενα, προσφέροντας στον καθένα την ευκαιρία να ψυχαγωγηθεί με τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, παρέα με την οικογένεια ή τους φίλους του. Επιδίωξή μας είναι το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου να αγκαλιάσει  όλους τους πολίτες και όλοι ισότιμα να έχουν πρόσβαση στις εκδηλώσεις μας. 
Για το σκοπό αυτό, έχουμε εξασφαλίσει ειδικές προνομιακές τιμές για τους συμπολίτες μας κατόχους της Artemis Card, ενώ και φέτος βάσει κοινωνικών κριτηρίων, συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων θα διατεθεί δωρεάν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε οικονομικά ευπαθείς συμπολίτες.  Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε συμμέτοχοι στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου και να μοιραστούμε μαζί  όμορφες καλοκαιρινές βραδιές.»

 Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016 
15 Ιουνίου -16 Ιουλίου 2016 Λεωφόρος Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο    
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ   
 Συναυλίες κεντρική σκηνής 10  
 Για τους κατόχους Artemis Card στην προπώληση 5 
 2ο Maroussi Jazz Festival 5
 Παραστάσεις στο live stage @ the bar 5            
Εισιτήρια προπωλούνται: 
www.viva.gr  και στο τηλ. 11876 Στα Public, MediaMarkt, Reload Stores, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, BP, EKO, My Market, Metro Cash & Carry 
Στο Vivashop στο The Mall Athens Στο ΤΡΑΜάκι, (σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι 
Στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 
Στην Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας 
Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016 
Διοργάνωση:  Epoca Productions    
Πάρνηθος 57-59, 11146 Αθήνα    τηλ:  210.8611212    email:  info@epoca.gr 
www.festivalmaroussi.gr  facebook.com/festivalmaroussi twitter.com/festivalmaroussi 
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων για την Epoca Productions: 
Αντώνη Κοκολάκης email: kokolakispr@yahoo.gr &  kokolakispr@gmail.com  
Κοινωφελής Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου τηλ: 210.805631

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου