Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Νέο στέκι αποκτά στο Μαρούσι η «ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ» του Δήμου Αμαρουσίου

Εγκαίνια Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 5:30μμ, Μεσογείων 82 (δίπλα στο ΚΕΠ)
 Ένα νέο στέκι αποκτά στο Μαρούσι η «ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ» του Δήμου Αμαρουσίου, μετά την επιτυχημένη λειτουργία της τα  δύο τελευταία χρόνια στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη στο πλαίσιο των πρότυπων κοινωνικών δομών και υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος Αμαρουσίου  για την  υποστήριξη όλων των κατοίκων.



Η «ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ» με την υψηλή ποιότητα πιστοποιημένου σπιτικού φαγητού που προσφέρει σε όλους στο συμβολικό αντίτιμο των 2, 50 ευρώ ανά μερίδα  και τη  μεγάλη ποικιλία που διαθέτει σε  φρεσκομαγειρεμένο φαγητό,  μεσογειακών και παραδοσιακών γεύσεων, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των φίλων του καλού και ποιοτικού φαγητού.
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αμαρουσίου, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των κατοίκων ευρύτερα στην πόλη, προχωρεί στη λειτουργία ενός ακόμη σημείου εξυπηρέτησης του κοινού που επιλέγουν τη ΣΠΙΤΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, στον οδό Μεσογείων  82, (δίπλα στο ΚΕΠ ).

 Τα εγκαίνια στο νέο στέκι θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015 & ώρα 17:30 και οι παριστάμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις εξαιρετικές γεύσεις της «ΣΠΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου