Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Στις 12.00 μ.μ. η Γ.Σ. του «Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου»

Η «Ανεξάρτητη ενωτική κίνηση» του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου σας καλεί να παρευρεθείτε στην Γενική Συνέλευση του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 στο κυλικείο στην οδό Αγ Αθανασίου 31 και ώρα 12.00 μ.μ. προκειμένου να συζητηθούν σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την εργασία μας και θέματα διεκδικήσεων καθώς και την πρόσφατη υποβολή παραίτησης, του Προέδρου του Σωματείου Σπύρου Κωνσταντά, στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου .
Δυστυχώς το συμπέρασμα που βγαίνει τους τελευταίους 5 μήνες , είναι ότι κάποιοι θεωρούν τη συλλογική δράση ως ευκαιρία για κομματική ανέλιξη, ή επαναστατική γυμναστική και όχι ως ευκαιρία σύνθεσης διαφορετικών απόψεων και κοινής δράσης  για την επίτευξη κοινών στόχων.

Ως πρωτοβάθμιο Σωματείο έχουμε υποχρέωση να αναζητούμε λύσεις για τα προβλήματα μας, μακριά και πέρα από κομματικές επιταγές και αγκυλώσεις που το μόνο που κάνουν είναι να αδυνατίζουν την ενότητά μας και να υπονομεύουν τη δύναμή της παρέμβασής μας στα θέματα που μπορούμε να επηρεάσουμε αποτελεσματικά, όπως αποδείξαμε τα προηγούμενα χρόνια . 
Όλοι και όλες στην Γενική Συνέλευση του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  την Τετάρτη 21/10/2015 στο κυλικείο στην ΑγΑθανασίου 31 και ώρα 12.00 μμ
                                      ΠΗΓΗ:anejartitikinisi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου