Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Στις 5:45 μ.μ. το Σεμινάριο από τον Όμιλο Unesco Αμαρουσίου με θέμα: «Βιογραφικό σημείωμα & επιτυχημένη συνέντευξη»

Ο «Όμιλος Unesco Αμαρουσίου» σας προσκαλεί σε σεμινάριο με θέμα τις τελευταίες τάσεις του βιογραφικού σημειώματος και της επιτυχημένης συνέντευξης διάρκειας δύο ωρών, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα  Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 5:45 στα γραφεία του Ομίλου, Βασ. Γεωργίου 2 - 4, Μαρούσι, Πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού.
Ίσως σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν, να κρίνεται αναγκαία η σωστή προετοιμασία κάθε ενδιαφερόμενου για αναζήτηση εργασίας, είτε αυτός είναι άνεργος είτε νεοεισερχόμενος στην αγορά εργασίας. 
Ένα από τα καίρια λάθη, που κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι πως δε δίνουν την απαραίτητη έμφαση στο κομμάτι, που αφορά την κατάλληλη προετοιμασία τους για εύστοχη αναζήτηση εργασίας.
Το βιογραφικό είναι μερικές σελίδες, που θα ταξιδέψει μακριά σου και θα σε διαφημίσει έτσι ώστε μέσα σε λίγα λεπτά να σε κρίνει κάποιος για να σου δώσει είτε μια θέση εργασίας είτε την ευκαιρία να τη διεκδικήσεις μέσα από μια συνέντευξη.
 Στο σεμινάριο θα αναφερθούμε:
στις νέες τάσεις των βιογραφικών σημειωμάτων
στη σημασία της συνοδευτικής επιστολής
στα είδη συνεντεύξεων
στο χειρισμό "δύσκολων" ερωτήσεων
στο LinkedIn
Ομιλήτρια:
Κατερίνα Dearing, Chartered Psychologist (BPS), Οικογενειακή Θεραπεύτρια (E.F.T.A.), MA Ψυχολογία της Εκπαίδευσης (ΙΟΕ Παν. Λονδίνου)
Το σεμινάριο δεν έχει οικονομική επιβάρυνση. 
Λόγω περιορισμένων θέσεων, επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας μέχρι τη Δευτέρα 28/09/2015, είτε στο e-mail: info@unesco.gr 
είτε στα τηλέφωνα: 210-6147002 & 212-1000-250.
                                     Η Πρόεδρος
             Ιωάννα Παπανικολάου - Πουσπουρίκα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου