Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Στις 7:00 μ.μ. η συνεδρίαση του «Δημοτικού Συμβουλίου»

EIKOΣΙ ΕΝΝΕΑ(29) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης του «Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου», η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 7:00 μ.μ, στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010. 
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Διαγραφή οφειλών από παραβάσεις Κ.Ο.Κ. (υποθ. Βουλγαράκη Γεωργία)
2. Διαγραφή οφειλών Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) (υποθ.Αραμπατζή Αικατερίνη)
3. Διαγραφή και επαναβεβαίωση οφειλών για Ειδικό φόρο 2%, ΤΑΠ & ΔΦ/ΔΤ Υπόθεση: Επιχείρηση ΡΑΚΑΣ Α.Ε., Golden Hall
4. Διαγραφή τέλους καθαριότητας , φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων Υπόθεση: Χριστοδούλου Κων/νος του Δημητρίου
5. Διαγραφή προστίμου διαφήμισης για παράνομα τοποθετημένο διαφημιστικό μέσο από τον υπ αριθ.688/24-10-2013 Χ.Κ. και επαναβεβαίωση του στον ορθό υπόχρεο Υπόθεση: ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΦΕ ΑΕΕ
6. Διαγραφή προστίμου διαφήμισης για παράνομα τοποθετημένο διαφημιστικό μέσο από τον υπ αριθ.607/09.10.2012 Χ.Κ. και επαναβεβαίωση του 40% του προστίμου λόγω άσκησης προσφυγής Υπόθεση : ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε.
7. Επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος από  τέλη καθαριότητας και φωτισμού, φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων και τέλος ακίνητης περιουσίας Υπόθεση: Στρατηγικές και Δράσεις Κοινωνίας Πληροφοριών ΕΠΕ
8. Επιστροφή ποσού 45,00 ευρώ ως αχρεωστήτως καταβληθέντος από παράβολο αλλοδαπού Υπόθεση: Thanas Nektario
9. Επιστροφή ποσού 45,00 ευρώ ως αχρεωστήτως καταβληθέντος από παράβολο αλλοδαπού Υπόθεση : RROKAJ JOANA
10. Επιστροφή Δημοτικού φόρου 0,5% ως αχρεωστήτως καταβληθέν Υπόθεση: Espresso Concept
11. Αίτηση της Μολυβιάτη  Πανωραίας για παράταση του χρόνου ανακομιδής μετά την παρέλευση τριετίας από τον ενταφιασμό
12. Διόρθωση απόφασης 161/2015 Δ.Σ.
13. Απόδοση ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) του Υπουργείου Εσωτερικών της Θ' κατανομής 2015, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του Ν.Π.Δ.Δ. "Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου ( ΟΚΟΙΠΑΔΑ )
14. Εγκριση δέσμευσης πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Αμαρουσίου οικονομικού έτους 2015
15. Έγκριση ή μη 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. για το έργο : “Κατασκευή του έργου Βιοκλιματική Αναβάθμιση γειτονιών του Δήμου Αμαρουσίου, μέσω δημιουργίας διαδρομής πεζών-ποδηλάτων”
16. Έγκριση για την προμήθεια ειδών Σημαιοστολισμού & Χριστουγεννιάτικου στολισμού εξωτερικών χώρων  με τη διαδικασία του πρόχειρου διαγωνισμού 17. Συγκρότηση επιτροπών διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης (Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.) 18. Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής (Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.)
19. Εγκριση για σύνδεση στο δίκτυο Χαμηλής Τάσης του αντλιοστασίου του δημοτικού πηγαδιού που βρίσκεται στη θέση Ψαλίδι του Δήμου Αμαρουσίου στο Ο.Τ. 664
20. Έγκριση ή μη της συμμετοχής του Δήμου Αμαρουσίου στο Δίκτυο Ελληνικών Πράσινων Πόλεων (ΔΕΠΠ)
21. Εγκριση ή μη της συμμετοχής του Δήμου Αμαρουσίου στην εκστρατεία Free mobility του Δικτύου Ecocity
22. Πλαίσιο αρχών παραχώρησης δωρεάν χρήσης των αθλητικών χώρων του Δήμου Αμαρουσίου σε αθλητικούς συλλόγους
23. Έγκριση ή μη συναψης προγραμματικης συμβασης και έγκριση όρων αυτής
24. Παράταση και σύναψη ή μη νέων ατομικών συμβάσεων καθαριότητας, σύμφωνα με το άρθρο 49 του Ν.4325/2015 (ΦΕΚ 47/τ. Α΄)
25. Έγκριση ή μη της 288/2015 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής που αφορά: "Περί Eγκρισης ή μη, της Μελέτης με τίτλο "Μελέτη βιωσιμότητας (feasibility study), για την τεκμηρίωση της βιωσιμότητας της μακροχρόνιας παραχώρησης της εκμετάλλευσης του οδοφωτισμού" και περαιτέρω, την εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο, της εκχώρηση μέρους από τα ανταποδοτικά τέλη που εξοικονομούνται, ως  αμοιβή του αναδόχου σύμφωνα με το άρθρο 43 N. 4257/2014 και της τροποποίησης του προϋπολογισμού τρέχοντος έτους για την δημιουργία νέων ή για την ενίσχυση άλλων Κωδικών Αριθμών του Προϋπολογισμού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3463/2006 κατά την εισήγηση της οικονομικής υπηρεσίας"
26. Τροποποίηση της υπ' αρ. 430/2014 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου.
27. Έγκριση ή μη της 118/2015 απόφασης Επιτροπής  Ποιότητας Ζωής που αφορά: "Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο  για τη διερεύνηση του βέλτιστου συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου"
28. Έγκριση ή μη της 119/2015 απόφασης Επιτροπής  Ποιότητας Ζωής που αφορά: "Έγκριση ή μη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί των οδών Ερατούς – Φαιάκων, Σάμου - Πηγάσου και Παραδείσου, λόγω του έργου με θέμα «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΜΕΣΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΠΕΖΩΝ - ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ»"
29. Έγκριση ή μη της 120/2015 απόφασης Επιτροπής  Ποιότητας Ζωής που αφορά: "Καθορισμός χρονικών ορίων λειτουργίας καταστημάτων και επιχειρήσεων που λειτουργούν εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αμαρουσίου"
                                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                  ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                         ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου