Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Περίεργες «δολιοφθορές» σε όχημα του Δήμου Αμαρουσίου...

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στην διάθεσή της & επικαλείται η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου, προ 10ημέρου διαπιστώθηκε άλλη μια δολιοφθορά σε όχημα μεταφοράς ογκωδών του Δήμου με αριθμό κυκλοφορίας ΙΕΙ 8249
Το περίεργο, ωστόσο όπως επισημαίνουν, είναι πως αν και στο συγκεκριμένο όχημα είχε γίνει δολιοφθορά & στις 5 Απριλίου 2014(είχαν βρεθεί μεταλλικά αντικείμενα στο κάρτερ), ποτέ δεν έγινε ΕΔΕ( Ένορκη Διοικητική Εξέταση)!!!
Γνωστοποιεί επίσης ότι κατά το ίδιο χρονικό διάστημα παρατηρήθηκε & άλλο κρούσμα...
Άδειασαν τα λάδια από το κιβώτιο ταχυτήτων από το συγκεκριμένο όχημα μεταφοράς ογκωδών!!!
Εμμέσως πλην σαφώς η εν λόγω παράταξη των εργαζομένων, συνδέει τις δολιοφθορές με την εκχώρηση από την  31η Μαρτίου 2015 της μεταφοράς των ογκωδών σε ιδιώτη, η οποία όπως υπογραμμίζει,  έγινε με εισήγηση της Διεύθυνσης καθαριότητας και με την αιτιολογία ότι ο Δήμος Αμαρουσίου δεν έχει αυτήν την δυνατότητα, πράγμα ανακριβές αφού μέχρι & σήμερα γίνεται από οχήματα του Δήμου και συγκεκριμένα με τα ΙΕΙ 8249 και ΙΕΙ 8250.

Με επιστολή που απέστειλε προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατουλη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Γ. Ζηκο & την Διεύθυνση Καθαριότητας Δ. Αμαρουσίου, η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου, ζητάει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες όπως ο νόμος ορίζει, άλλα & όπως απορρέουν από τις αρμοδιότητες που έχει ο εκάστοτε προϊστάμενος διοικητικός η πολιτικός.
Αφήνει επίσης σαφείς αιχμές προς πάσα καταύθυνση, τονίζοντας πως όταν κάποιος γνωρίζει κάτι & αποσιωπά, τότε συμβάλει στην ιδιωτικοποίηση, γινεται ακουσίως ή εκουσίως, συνεργος στην καταστροφή της περιουσίας των πολιτών.
Τέλος ζητά από τον πρόεδρο του Σωματείου κ. Σ. Κωνσταντά(&τον νομικό σύμβουλο του Σωματείου), να προχωρήσουν σε νομικές ενέργειες ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.
Η Παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου
                                              anejartitikinisi.blogspot.gr
                                      e-mail anejartitikinisi @hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου