Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Στις 3:00 μ.μ. στην αίθουσα του Δ. Σ. Αμαρουσίου το Θεματικό Εργαστήριο:

«Η εταιρική κοινωνική ευθύνη ως μέσο επιχειρηματικής ανάπτυξης»
Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την Απασχόληση Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων διοργανώνει Θεματικό Εργαστήριο με τίτλο: 
«Η εταιρική κοινωνική ευθύνη ως μέσο επιχειρηματικής ανάπτυξης», σήμερα Δευτέρα, 4 Μαΐου στις 3:00 μ.μ, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) {Βασ. Σοφίας 9, στο Μαρούσι}.




Το Θεματικό Εργαστήριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις της περιοχής παρέμβασης του προγράμματος «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα  στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής και Βριλησσίων».
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ (WORKSHOP)
«Η εταιρική κοινωνική ευθύνη ως μέσο επιχειρηματικής ανάπτυξης»
Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015 (ώρα 15:00)

15:00-15:30
Έναρξη – Εγγραφές
15:30-16:00
Παρουσίαση του Προγράμματος «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής και Βριλησσίων»
Γεωργία Αθανασοπούλου, B & F Consulting
16:00-16:30
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα
Άγγελος Φίσκιλης, Διαχειριστής Ενημερωτικής Σελίδας koinsep.org
& Μέλος της Κοιν.Σ.Επ. ένταξης «ΣΥΝΔΕΤΗΡΕΣ»
16:30-16:45
Ερωτήσεις – Συζήτηση
16:45-17:15
Κοινωνική και Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα – Εταιρική Ανάπτυξη
Ηλιάνα Αδαμοπούλου, www.ndepountis.com
Σύμβουλος Αριστείας Οργανισμών και Έργων
17:15-17:30
Ερωτήσεις – Συζήτηση
17:30-18:00
Coffee Break
18:00-18:30
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Πρότυπα ISO 26000 και SA 8000
Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης www.ndepountis.com
Σύμβουλος Αριστείας Οργανισμών και Έργων
18:30-18:45
Ερωτήσεις – Συζήτηση
18:45-19:15
Online κοινότητες, Online αγορές
Γιάννης Π. Τριανταφύλλου, ιδρυτής και διευθυντής μάρκετινγκ,
TO ATOMO
19:15-19:30
Ερωτήσεις – Συζήτηση
19:30-20:00
Marketing και Ανάπτυξη Επιχείρησης για ΜμΕ και Start ups.
Ενέργειες Digital Επικοινωνίας, μικρού ή και μηδενικού κόστους
Χρήστος Πραπίδης, Σύμβουλος Social Media
20:00-20:15
Ερωτήσεις – Συζήτηση - Συμπεράσματα
20:30
Κλείσιμο Workshop
Δηλώσεις Συμμετοχής: κ. Μαριλία Δούβου
τηλ.: 2106897401, e-mail: debriefevents@gmail.com
 ==================================================================
«Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής & Βριλησσίων»
 Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση (θεματικό εργαστήριο), με τίτλο: «Η εταιρική κοινωνική ευθύνη ως μέσο επιχειρηματικής ανάπτυξης», που υλοποιεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής και Βριλησσίων» και ειδικότερα της δράσης 18 με τίτλο: «Ειδικές Υπηρεσίες Συμβουλευτικής προς τους Εργοδότες». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015 και ώρα 15:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), Βασ. Σοφίας 9, στο Μαρούσι.
Το Θεματικό Εργαστήριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις της περιοχής παρέμβασης του προγράμματος και περιλαμβάνει παρουσίαση των Συστημάτων Διαχείρισης Εταιρικής Ευθύνης ISO 26001 και SA 800, ενώ θα καλύπτει μία σειρά από θέματα τα οποία έχουν άμεση σχέση με την Ανάπτυξη και Προώθηση μίας επιχείρησης.
Το αντικείμενο του θεματικού εργαστηρίου στοχεύει στην ενημέρωση των επιχειρήσεων για το νέο πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί στην αγορά, το οποίο απαιτεί περισσότερο από ποτέ, την υιοθέτηση της ευθύνης απολογισμού και διαφάνειας. Οι επιχειρήσεις που εφαρμόζουν υπεύθυνες πρακτικές, μεριμνούν για την τοπική κοινωνία και αλληλεπιδρούν εποικοδομητικά με τα ενδιαφερόμενα μέρη, έχουν τη δυνατότητα να οδηγηθούν σε μια βιώσιμη ανάπτυξη.
Το Θεματικό Εργαστήριο είναι ανοικτό και δωρεάν για το ευρύ κοινό

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα που υλοποιεί η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.employ4all.gr, ενώ πληροφορίες για όλα τα ΤΟΠ.Σ.Α. Περιφέρειας Αττικής, μπορείτε να βρείτε στο www.top-sa.gr.
Πληροφορίες: Έλενα Νικολακοπούλου, 210 6897401
Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ υλοποιεί την Πράξη «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα  στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής και Βριλησσίων», η οποία εντάσσεται στην δράση 7:
 «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» της κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας: 
«Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», και ειδικότερα στη «Διευκόλυνση της Απασχόλησης στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου