Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Δέσμευση Πατούλη για αποκατάσταση των κατασκευαστικών προβλημάτων στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου


Τη δέσμευση ότι με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα έχουν αποκατασταθεί τα κατασκευαστικά προβλήματα στις δύο αίθουσες που έχουν κριθεί ακατάλληλες προς χρήση ώστε το σχολείο να είναι πλήρως λειτουργικό, παρείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στη συνάντηση που είχε με τη Διεύθυνση και εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου παρόντων των Αντιδημάρχων και στελεχών της Διοίκησης του Δήμου.
Βάσει της ενημέρωσης που έκανε ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ο Δήμος έχει προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες όπως στην εκπόνηση της σχετικής μελέτης για την εκτέλεση των εργασιών για την αποκατάσταση των βλαβών. 
Στη φάση αυτή είναι θέμα χρόνου η κοινοποίηση της έγκρισης από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (Ο.Σ.Κ) που θα ανοίξει τον δρόμο για την υλοποίηση των εργασιών έπειτα και από τις επανειλημμένες πιέσεις του Δήμου για τη λήψη της σχετικής απόφασης.
Αναφερόμενος στη χρονοτριβή που έχει επιδείξει ο Ο.Σ.Κ στη λήψη της σχετικής απόφασης...
και προκειμένου να μην υπάρξουν πιθανές καθυστερήσεις ή ματαιώσεις στα σχέδιά του Δήμου για πλήρη λειτουργικότητα του σχολείου με τη νέα σχολική χρονιά, ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο έχει τεθεί προς ψήφιση αναμόρφωση του προϋπολογισμού προβλέποντας σχετικό κονδύλι για τη χρηματοδότηση της αποκατάστασης των βλαβών στο κτίριο, σε περίπτωση που ο Ο.Σ.Κ καθυστερήσει τις ενέργειες για τη χρηματοδότηση του έργου.

Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση ο Δήμαρχος παρείχε διαβεβαιώσεις προς τους παρισταμένους ότι όπως και να έχει η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει με τις δύο αυτές αίθουσες του σχολείου να είναι πλήρως λειτουργικές.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καρλαύτης, Γιώργος Ζήκος, Σπύρος Σταθούλης, Ευθύνης Τσίγκας, Ρένα Χαλιώτη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης, ο διευθυντής του 16ου Δημοτικού Σχολείου Κωνσταντίνος Δουρούκας, όπως, επίσης, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου