Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ξεκινά αύριο το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δήμου Αμαρουσίου

         Εννέα Ομάδες ενώνουν τις δυνάμεις τους για κοινό σκοπό
 Εννέα ομάδες ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό στο 1ο Διαδημοτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δήμου Αμαρουσίου
Διαδημοτικό φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου για πρώτη φορά το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, με στόχο τη συγκέντρωση αγαθών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
 Με την ευκαιρία της πραγματοποίησης της διοργάνωσης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, δήλωσε: «Θέλουμε τα παιδιά μας να γεμίζουν τους αθλητικούς χώρους και μέσα από πρωτοβουλίες όπως αυτή στόχος μας είναι να προωθήσουμε την ευγενή άμιλλα, τα ιδανικά του αθλητισμού. Θέλουμε οι νέοι μας να εντάσσουν την άθληση στη ζωή τους ως στέλνοντας, παράλληλα, ένα μήνυμα στήριξης προς την κοινωνία μας. Το Σάββατο ενώνουμε τις δυνάμεις μας δίνοντας το«παρών» στη διοργάνωση, στηρίζουμε τις προσπάθειες των παιδιών μας και τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από την υποστήριξή μας».
Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Αυτοτελές Γραφείου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς.
Στο τουρνουά συμμετέχουν μικροί αθλητές εννέα ακαδημιών από τοπικούς και μη, συλλόγους, που θα αναδείξουν το αγωνιστικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα μεταξύ των ομάδων, προσφέροντας παράλληλα χαμόγελα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε οικογένειες συμπολιτών μας που έχουν πραγματική ανάγκη.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 από 11 π.μ. έως 4 μ.μ. 
στις εγκαταστάσεις του ARENA SOCCER CLUB στον Παράδεισο Αμαρουσίου.
 Όλα τα παιδιά θα λάβουν τιμητικό έπαινο για τη συμμετοχή και την προσπάθεια τους στην επιτυχία του τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου