Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η «καταστροφή» του Αμαρουσίου έχει γεύση Παυλόπουλου...

                          του «Συριζαιου» βεβαίως - βεβαίως! 
Το 1997 τοπική Εφημερίδα ζητούσε εξηγήσεις από τον νομικό Σύμβουλο του Βωβού κ. Προκόπη Παυλόπουλο για τη «συνεργασία» με κ. Π. Τζανίκο να καταργήσουν την οδό Δημητσάνας, να οικοπεδοποιήσουν το ρέμα και να κατεδαφίσουν το παραδοσιακό εργοστάσιο αναψυκτικών του Αμαρούσιου ΗΒΗ (αρχιτεκτονικό αριστούργημα των μεγάλων αρχιτεκτόνων Παπαγιαννη & Ρίζου) που 2 Επιστημονικές Επιτροπές Υπουργείων το είχαν προωθήσει για διατηρητέο, προτείνοντας μάλιστα να ενοποιηθεί με το Εθνικό Πολιτιστικό Δίκτυο..
Την ιδία δεκαετία(παρότι σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ ο Δήμαρχος έχει ποινικές και αστικές ευθύνες) κτίστηκε με «σύμβουλο» τον…Συνταγματολόγο Προκόπη Παυλόπουλο η πλατεία και ο δρόμος νότια του Αμαλείου, η Βωβόπολη & παρακάτω επί της Κηφισίας άλλα τεράστια κτήρια του Βωβού δεκάδων χιλιάδων τμ, με μεταφορές Συντελεστού που στην συνέχεια κρίθηκαν αντισυνταγματικές, αλλά η παρανομία παρέμεινε.
Αλλά και μετά το 2004, όταν μετά τη δήλωση του «ανύπαρκτου» Καραμανλή ότι «Νταβατζήδες κανονίζουν τα πάντα», ο Παυλόπουλος έγινε Υπερυπουργός  και οι «αφεντάδες» άλλαξαν, πάλι ο 
«κάλτσας» Παυλόπουλος έδειξε την «αξία» του.
«Κάλτσα» χαρακτηρίστηκε από τον Τύπο, και όχι άδικα... 
Ο Παυλόπουλος, καθώς όπως το αναλύει ο δημοσιογράφος του Βήματος, «κάλτσα» λέγεται ο κατάλληλος άνθρωπος  που (αναλαμβάνει)  «φοριέται» όταν η εξουσία επιθυμεί να καταπατήσει τα όρια της νομιμότητας .
Έτσι ο κ. Παυλόπουλος ανέλαβε με τον …Ολυμπιακό νόμο 3342/2005  να «καθαρίσει» τη μεταβίβαση του ΜΩΛΛ στο...7% (37 εκ. ευρώ) της αξίας της έκτασης στον Λάτση, ιδιοκτησίας Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, ενώ η αξίας κατά τον 6ο Τακτικό Ανακριτή έφτανε τα 600 εκ. ευρώ και σύμφωνα με μεσιτικά γραφεία τα 2 δισεκατομμυρίων .

Και φυσικά για αυτή την πράξη ευλόγως δικαιολογηθήκαν για να γλυτώσουν οι κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος της Διοίκησης του ΟΕΚ(που στη συνέχεια «επτώχευσε» ) ότι για όλα  φταίει ο …Παυλόπουλος 
Αλλά τα «κατορθώματα» Παυλόπουλου  δεν σταμάτησαν στα πολεοδομικά θέματα, επαναφέροντας το πελατειακό κράτος χρεοκόπησε ολοκληρωτικά τον Δήμο Αμαρουσίου και θεωρείται για τον ίδιο λόγο και ο κύριος υπεύθυνος για τη χρεοκοπία της χώρας ο οποίος επικαλούμενος μετά από μηνύσεις τη Βουλευτική Ασυλία δεν λογοδότησε.
Ο κ. Παυλόπουλος(σε μια εποχή που ο κ. Πατουλης ανεχόταν το παράνομο Mall & προωθούσε τις καταστροφικές για τους κατοίκους χρήσεις γης στο Μαρούσι) αντί ως αρμόδιος Υπουργός Εσωτερικών να στείλει στον Εισαγγελέα τους Τζανίκο - Πατούλη για τις παράνομες προσλήψεις, αυτός (παρά το ότι το ΑΣΕΠ το είχε κρίνει παράνομο) τους βοηθούσε & τους κάλυπτε να συνεχίζουν να ξόδευαν παράνομα για ρουσφέτια μέσω μιας Αστικής Εταιρίας τα περισσότερα χρήματα του Δήμου & επιπλέον να δανείζονται στο όνομα των δημοτών εκατοντάδες εκ.  για να διορίζουν ρουσφετολογικά τους συγγενείς των Δημοτικών Συμβούλων & για να κερδίζουν τις εκλογές με 50 %.
Έτσι ο κ. Παυλόπουλος , θεωρώντας ως «σκουπίδια'' τους άλλους αξιοπρεπείς ανέργους νέους, που δεν πέρναγαν από το γραφείο του να ζητήσουν δουλειά, όχι μόνο με τον αντισυνταγματικό νόμο 3731/08  (με τη στήριξη του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ & του ΣΥΡΙΖΑ) «τακτοποίησε» τα ρουσφέτια Τζανίκου σε θέσεις στο Δημόσιο εις βάρος των άλλων ανέργων, αλλά άφησε τον Πατούλη να συνεχίζει τις παράνομες προσλήψεις,
Όχι  μόνο κατέστρεψε  ολοκληρωτικά ένα από τα καλύτερα προάστια της Αττικής πνίγοντας το Μαρούσι στο Τσιμέντο, στην Κυκλοφορία, και στο καυσαέριο - αλλά όλο χαρά μας ενημέρωσε ο κ. Πατούλης ότι με τον κατάφωρα αντισυνταγματικό νόμο της τελευταίας στιγμής 4316/ 23.12.14 (πάλι της ομάδας Παυλόπουλου),  τα… 83 εκ.  που ο Δήμος (εν γνώση και με την ανοχή των Διοικητών του ΙΚΑ και της αρμόδιας ΔΟΥ και του κ. Παυλόπουλου) χρωστά για εισφορές για τα παράνομα ρουσφέτια που έκανε με σκοπό να επανεκλέγεται , δεν θα τα πληρώσουν αυτοί που παρανόμησαν , αλλά θα τα πληρώνουν οι …Δημότες Αμαρουσίου για …165 χρόνια .
Αυτή είναι μια περίληψη του ιστορικού της αναγνωρισμένης μάρκας «κάλτσας» που «επέλεξε» να φορέσει , διώχνοντας τον χαρακτήρα του και ο κ. Τσίπρας με γειά του

                                                                Δορύλαος Κλαπάκης 
                                              Συνδυασμος «ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου