Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Οχι 134, αλλά όλοι σχεδόν οι εργαζόμενοι του Δήμου ορίστηκαν να εργαστούν για τις εκλογές!!!

                                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΔΑΜ
Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου ζητά υπερεργασία από τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ του Δήμου χωρίς όμως να έχει καταβάλει τα χρήματα των προηγούμενων εκλογών.
Με μεγάλη ευκολία ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου μας κ. Μιχάλης Χρηστάκης, εξέδωσε έγγραφο με το οποίο ορίζονται σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου για υπερεργασία στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Ξεχνά ότι το υπουργείο έχει ορίσει ότι στον Δήμο Αμαρουσίου με απόφαση Δημάρχου πρέπει να απασχοληθούν 134 εργαζόμενοι για τις εκλογές και ότι μόνο για αυτούς θα μπορεί να πληρώσει.
Ξεχνά η διοίκηση του Δήμου ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι καλούνται να εργαστούν άλλη μια φορά χωρίς να τους έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα παρελθόντων εκλογών.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ ήταν ενήμερος για το πρόβλημα που έχει προκύψει από την αναλγησία κάποιον & δυστυχώς 3 μέρες πριν τις εκλογές οι εργαζόμενοι δεν έχουν πληρωθεί τις εκλογές των προηγούμενων ετών.
Δεν είδαμε πουθενά να ζητά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ τη διεύρυνση του αριθμού των εργαζομένων που θα απασχοληθούν στη διαδικασία της προετοιμασίας και διεξαγωγής των εκλογών και αύξηση του εξευτελιστικού ύψους της εκλογικής αποζημίωσης.
Ο εμπαιγμός και η απαξίωση των εργαζομένων της ΤοπικήςΑυτοδιοίκησης από την συγκυβέρνηση ΚΑΙ τη Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου συνεχίζεταιακόμα και τώρα.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Αγ. Αθανασίου 31 Μαρούσι
   ΤΕΤΑΡΤΗ 21/1/2015

ΠΗΓΗ: Facebook 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΣΕΔΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου