Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Από το Golden Hall, ξεκίνησε η διάθεση των νέων iPhone 6 & iPhone 6 Plus

Xωρίς... υστερίες & ουρές στα καταστήματα, τo λανσάρισμά τους στην Ελλάδα 
Η ζήτηση πάντως ήταν πολύ υψηλή, και τα πρώτα 10.000 τεμάχια αναμένεται να εξαντληθούν την πρώτη εβδομάδα.
Τα αποκαλυπτήρια των νέων συσκευών της Apple πραγματοποιήθηκαν σε ειδική εκδήλωση για τον τύπο στο κατάστημα της iStorm στο εμπορικό κέντρο Golden Hall Αμαρουσίου τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς ΠαρασκευCOSMOTE και Vodafone υποδέχτηκαν επίσημα τις συσκευές της Apple και στις δικές τους αλυσίδες καταστημάτων. 
ής 31ης Οκτωβρίου, ενώ το πρωί της Παρασκευής 
Η COSMOTE μια εβδομάδα πριν το επίσημο λανσάρισμα στην Ελλάδα έδωσε τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν τις νέες συσκευές πρώτοι από το e-shop της και το ενδιαφέρον του κοινού ήταν εντυπωσιακό, σύμφωνα με την εταιρία, αποδεικνύοντας το πόσο «φανατικό» κοινό έχει η Apple.
Η Vodafone από την πλευρά της, διαθέτει τα νέα iPhone 6  και iPhone 6 Plus στις προτεινόμες τιμές λιανικής χωρίς συμβόλαιο, ή φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red, στα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop.
Παράλληλα, μέσα από την υπηρεσία iPhone 6 Gold Pack, η Vodafone εγγυάται στους συνδρομητές της, ότι μπορούν να απολαμβάνουν ένα ξεχωριστό πακέτο υποστήριξης με μοναδικά προνόμια.

Στελέχη της αγοράς αναφέρουν πως το 80% των τεμαχίων αφορά σε συσκευές iPhone 6 και μόνο το 20% αφορά στα iPhone 6 Plus με τη μεγάλη οθόνη των 5,5 ιντσών.

Επίσης στην πρώτη αυτή παρτίδα η πλειοψηφία των συσκευών είναι χωρητικότητας 16GB γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα καθώς σεβαστή μερίδα του αγοραστικού κοινού θα προτιμούσε να αποκτήσει τις εκδόσεις των 64GB τα οποία έχουν τιμή πώλησης μόλις 100 ευρώ υψηλότερη από τις αντίστοιχες εκδόσεις των 16GB.
Πάντως τα στελέχη εκτιμούν ότι η κατάσταση θα εξομαλυθεί μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου και πως θα υπάρχει σταθερή ροή συσκευών προς την Ελληνική αγορά.
Οι τιμές αφορούν την αγορά συσκευών χωρίς επιδότηση συμβολαίου.

ΠΗΓΗ:www.e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου