Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

TOΠΣΑ: Ανακοίνωση πρώτων αποτελεσμά​των για Μαρούσι, Αγ.​ Παρασκευή & Βριλήσσια

Ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων επιλεγέντων ωφελούμενων στο πρόγραμμα «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής και Βριλησσίων». 
Τα αποτελέσματα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Σύμπραξης www.employ4all.gr και στους Δήμους Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής και Βριλησσίων.
Η Πράξη «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής και Βριλησσίων» εντάσσεται στη δράση 7: 
«Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» της κατηγορίας Παρέμβασης 1: 
«Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», και ειδικότερα στη «Διευκόλυνση της Απασχόλησης στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Σύμφωνα με το άρθρο 10, ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ της ΚΥΑ αριθμ. 2.475/οικ.3.33 (ΦΕΚ Β, 16/11-1-2012), τα αποτελέσματα επιλογής των συμμετεχόντων/ ωφελουμένων, όπου αυτό απαιτείται, γίνεται με τη δημοσιοποίηση του αριθμού πρωτοκόλλου της υποβληθείσας αίτησης, αντί του ονόματος εκάστου ωφελουμένου


                           ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ(πατήστε επάνω για να αναγνώσετε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου