Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Τιμητική πλακέτα σε Γ. Πατούλη, για την εκλογή του στην Προεδρία ΚΕΔΕ

Εκφράζοντας τα αισθήματα & των υπολοίπων Δημοτικών Συμβούλων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης ανέλαβε την πρωτοβουλία να απονείμει τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την εκλογή του στην Προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), καθώς είναι ο 1ος Δήμαρχος από ιδρύσεως του Δήμου, ο οποίος ψηφίστηκε ως Πρόεδρος στο Ανώτατο Όργανο των ΟΤΑ.

 Η εκδήλωση τιμής στο πρόσωπο του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη πραγματοποιήθηκε στη προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014.
 Με την ευκαιρία αυτή, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ευχήθηκε στον κ. Πατούλη καλή επιτυχία στο έργο του, σημειώνοντας ότι «η σημαντική αυτή διάκρισή σας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την πόλη μας. 
Η συμβολή σας από την Προεδρία της ΚΕΔΕ , θα αποκαταστήσει τη χαμένη τιμή του πιο άμεσου και δημοκρατικού θεσμού, που είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Θα είμαστε μαζί σας σε όλες τις προσπάθειές σας.» 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο και τους Δημοτικούς Συμβούλους για την εκτίμηση στο πρόσωπό του, αφιέρωσε την πλακέτα στην πόλη του Αμαρουσίου, την οποία υπηρετεί με συνέπεια.

«Η Αυτοδιοίκηση θα πρωταγωνιστήσει για την ανάπτυξη και την πρόοδο της κοινωνίας. Αυτή η πλακέτα δεν ανήκει σ’ εμένα, αλλά στην ενότητα της Αυτοδιοίκησης, μέσα από την ανατροπή που ενωμένοι θα κάνουμε μικροί και μεγάλοι Δήμοι, τα επόμενα χρόνια.»   
Ευχές προς το κο Πατούλη απηύθυναν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κος Ελευθέριος Μαγιάκης και ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κος Κων/νος Βλάχος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου