Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Δωρεάν μετακινήσεις των πολιτών με τα δημοτικά ποδήλατα,

Την ευκαιρία για δωρεάν μετακινήσεις με τα δημοτικά ποδήλατα του Δήμου Αμαρουσίου έχουν οι κάτοικοι& οι επισκέπτες της πόλης του Αμαρουσίου από τις 15 Σεπτεμβρίου 2014, ώστε όλοι χωρίς κόστος να μπορούν να απολαμβάνουν  τα οφέλη από την τακτική χρήση του ποδηλάτου.
Επιπλέον αυξάνεται ο δωρεάν χρόνος ανά διαδρομή από μισή σε δύο ώρες, ενώ δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός σχετικά με το πόσες φορές θα χρησιμοποιηθεί το ποδήλατο κάθε μέρα.
Ο Δήμος Αμαρουσίου και η διαχειρίστρια εταιρεία προσφέρουν δωρεάν στους πολίτες το ποδήλατο, ως ένα εναλλακτικό μέσο αστικής μετακίνησης, με την ευγενική χορηγία της Coca Cola Hellas, η οποία ανέλαβε την υποστήριξη του Συστήματος των Κοινόχρηστων Ποδηλάτων, στο πλαίσιο της εκστρατείας της εταιρείας «Άλλαξε στάση, μπες στη δράση».
Η έναρξη της συνεργασίας συμπίπτει με την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας  (16 -22 /9, http:www.mobilityweek.eu), με την ευκαιρίας της οποίας σας καλούμε να συμμετάσχετε στο κίνημα για μια καλύτερη ζωή.
Όσοι είχαν ήδη ενεργό συνδρομή, αυτή θα επεκταθεί για όσο διαρκεί η προσφορά. Εάν όχι, η συνδρομή επανεργοποιείται αυτόματα.
Όσοι δεν έχουν συνδρομή μπορούν να πάρουν άμεσα από το:       
Το Σύστημα έχει ήδη περισσότερους από 500 εγγεγραμμένους χρήστες και εκτιμάται ότι από την έως τώρα χρήση του έχει αποφευχθεί η εκπομπή στην ατμόσφαιρα περίπου μισού τόνου διοξειδίου του άνθρακα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου