Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Την Παρασκευή η εκλογή νέου δ.σ. στο Σύλλογο Γονέων του 7ου Δ. Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες, Σας ενημερώνουμε ότι η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου,όπως είχε οριστεί,και κατόπιν ψηφοφορίας αποφασίστηκαν τα ακόλουθα :
 • Διεξαγωγή εκλογών την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 από 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. με εφορευτική επιτροπή τους κ.κ. Λαμπράκη Διαμαντή,Παναγιώτη Καστόρα και Χρήστο Κοντό.

 • Εισφορά το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ ως προϋπόθεση άσκησης εκλογικού δικαιώματος,το οποίο θα καταβάλλεται στην εφορευτική επιτροπή την ημέρα των εκλογών.
 Στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν,οι γονείς καλούνται να ψηφίσουν για 3 διαφορετικά όργανα:
 Για Διοικητικό Συμβούλιο,το οποίο διοικεί τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων,διαχειρίζεται το ταμείο και εφαρμόζει τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων .
 Για Ελεγκτική Επιτροπή,η οποία ελέγχει και εγκρίνει την οικονομική διαχείριση του Δ.Σ.
 Για εκπροσώπηση στην Ένωση Γονέων Αμαρουσίου,όργανο που απαρτίζεται από εκπροσώπους όλων των σχολείων και έχει ως στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Παιδείας.
Οι γονείς που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για οποιοδήποτε από τα παραπάνω όργανα θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην επισυναπτόμενη φόρμα και να την επιστρέψουν εώς την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 σε κάποιο από τα μέλη της Εφορευτικής επιτροπής ή σε κάποιο από τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ.



Όσοι γονείς δεν καταφέρατε να παραστείτε στη Γενική Συνέλευση μπορείτε να ενημερωθείτε από το blog του Συλλόγου μας στη διεύθυνση http://7dimotikoamaroussiou.wordpress.com/ όπου μπορείτε να διαβάσετε και το καταστατικό μας,να μας στείλετε e-mail ή να βρείτε τα τηλέφωνα επικοινωνίας του απερχόμενου Δ.Σ.,σε περίπτωση που χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση.

Μη ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε πατώντας την ένδειξη Follow που εμφανίζεται στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης σας,για να λαμβάνετε άμεσα ενημέρωση σχετικά με ό,τι αναρτάται.
Τέλος,θα θέλαμε να τονίσουμε την σπουδαιότητα της συμμετοχής όλων στις εκλογές του συλλόγου μας,και να σας καλέσουμε να είστε κοινωνοί στην προσπάθεια των οργάνων που θα εκλεγούν και θα παλέψουν για τα παιδιά μας.
Είναι αλήθεια ότι,στην εποχή που ζούμε,αντιμετωπίζουμε δυσκολίες και πράγματι είναι δύσκολο να διαθέσουμε χρόνο για το κοινό καλό.
Όμως,κινητήριος δύναμή όλων μας είναι τα παιδιά μας.
 Όλοι έχουμε όνειρα για αυτά,να πάρουν την μόρφωση που τους αξίζει,να μεγαλώσουν μέσα σε ένα κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον που θα τα βοηθήσει να ανθίσουν και κυρίως να έχουν ένα μέλλον που θα αγαπούν.

Αν δεν ενδιαφερθούμε εμείς οι ίδιοι για τον σύλλογο που μας δίνει τη δυνατότητα να απαιτήσουμε και να προασπίσουμε τα δικαιώματα των παιδιών μας ,τότε ποιός;
Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων επιτυγχάνουν στο έργο τους όταν οι γονείς επιλέγουν να είναι ενεργά μέλη,παίρνουν μέρος στις διαδικασίες που προβλέπονται,καταθέτουν ιδέες,προβληματισμούς και,όσο μπορούν,λίγο από τον χρόνο τους.
 Όπως έλεγαν άλλωστε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι πριν από χιλιάδες χρόνια
“Η ισχύς εν τη ενώσει”

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας

           ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

      7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

            7dimotikoamaroussiou.wordpress.com

                                     29/09/2014


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου