Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Φαρμακευτικά σκευάσματα στο Κοινωνικό Φαρμακείο Αμαρουσίου πρόσφερε η «Mylan»

Περισσότερα από 500 φαρμακευτικά σκευάσματα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αμαρουσίου παρέδωσαν στον Δήμαρχο και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη, ο Γενικός Διευθυντής της φαρμακευτικής εταιρίας Mylan Αθανάσιος Ψυλλάκης, και ο Διευθυντής Πωλήσεων Απόστολος Παπαοικονόμου, σε επίσκεψή τους στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Πρόκειται για σκευάσματα για την ανακούφιση παθήσεων του κεντρικού νευρικού συστήματος, καρδιολογικών αλλά και παθολογικών νοσημάτων που παράγει η πολυεθνική αμερικανική εταιρία Mylan, η μεγαλύτερη αμερικανική εταιρία στο χώρο των γενοσήμων με παρουσία και στη χώρα μας.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρίας για την ευγενική προσφορά τους ενισχύοντας το Κοινωνικό Φαρμακείο και την προσπάθεια των εθελοντών ιατρών και του προσωπικού του δημοτικού πολυιατρείου για την κάλυψη των φαρμακευτικών αναγκών συμπολιτών μας που αδυνατούν να εξασφαλίσουν την αγωγή τους. «Δεν θέλουμε να υπάρχει κανείς πολίτης στο Μαρούσι που δεν δύναται να λαμβάνει το φάρμακό του. Ως Δήμος στεκόμαστε στο πλευρό του, σύμμαχος της Υγείας του, και κάθε προσφορά που συμβάλει στην προσπάθειά μας αυτή είναι πολύτιμη και αξιέπαινη. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Mylan για την πρωτοβουλία που ανέλαβε, και θέλουμε το παράδειγμά της να βρει και άλλους μιμητές».

Εκ μέρους της Mylan, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Αθανάσιος Ψυλλάκης, δήλωσε: «Φιλοσοφία της επιχειρηματικής μας δραστηριοποίησης είναι η προσφορά στον άνθρωπο και στην κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζουμε, πρωτοβουλίες όπως αυτές που αναλαμβάνει ο δραστήριος σε θέματα Υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης Δήμος Αμαρουσίου, αποτελούν πρόσφορο έδαφος για να αποδείξουμε το κοινωνικό μας προφίλ».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου