Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Σταθερή η ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου, από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου

Με φάρμακα και υγειονομικό υλικό συνεχίζει να ενισχύει σταθερά το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμαρουσίου ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου καθώς οι πιστοί ανταποκρίνονται με ιδιαίτερη θέρμη στο κάλεσμα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, για τη συλλογή φαρμάκων στηρίζοντας την πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, προς τους ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.
Μέχρι σήμερα, από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου έχουν προσφερθεί στο Κοινωνικό Φαρμακείο περισσότερα από 10 μεγάλα κιβώτια με φάρμακα, χειρονομία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης των προσκυνητών του Ιερού Ναού.
Από την πρώτη στιγμή ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος, αγκάλιασε θερμά την πρωτοβουλία αυτή και έδωσε στους ιερείς τις δέουσες κατευθύνσεις ώστε να στεφθεί με επιτυχία το εγχείρημα, που εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο ανακούφισης των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας που έχουν πληγεί από την κρίση.

Για τον σκοπό αυτό στην είσοδο του Ιερού Ναού έχει τοποθετηθεί ειδικό κιβώτιο στο οποίο οι πιστοί, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρα,ς δύνανται να τοποθετήσουν τα προσφερόμενα (μη ληγμένα) φάρμακα.
Ο Δήμος Αμαρουσίου εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, για την πρωτοβουλία στήριξης του έργου του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μέσω των ενοριών της Ιεράς Μητρόπολης, όπως, επίσης, τους ιερείς και τους πιστούς του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου για την πράξη αγάπης και προσφοράς τους προς τον συνάνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου