Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Καμία δημοτική υπηρεσία δεν ιδιωτικοποιείται...

Με αφορμή το περιεχόμενο ανακοινώσεων που έχουν εκδώσει διάφορες δημοτικές παρατάξεις που εκπροσωπούν ακραίες απόψεις και διαδίδουν χονδροειδή ψέματα σχετικά με τις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τα παρακάτω:
1.Καμία δημοτική υπηρεσία δεν ιδιωτικοποιείται.
2.Η απόφαση της Διοίκησης του Δήμου να αναθέσει τη διαχείριση των δημοτικών ακινήτων που στεγάζουν αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα σε μια δημοτική επιχείρηση που λειτουργεί ως Α.Ε., την Αναπτυξιακή του Δήμου Αμαρουσίου, έχει ως μοναδικό σκοπό να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα και ανταποδοτικότητα των δημοτικών προγραμμάτων αθλητισμού και πολιτισμού. Αν δεν γινόταν η συγκεκριμένη κίνηση, κινδύνευαν με κατάργηση τα προγράμματα αυτά και τότε θα ήταν οι υποχρεωμένοι οι συμπολίτες μας να προσφύγουν στους ιδιώτες και να ακριβοπληρώσουν αυτές τις υπηρεσίες.
3.Η ίδρυση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και η αξιοποίηση τους από το Δήμο δύο στόχους υπηρετεί.

 Ο πρώτος είναι να ενισχυθεί η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος στους συμπολίτες μας, στους τομείς της καθαριότητας, της λειτουργίας των παιδικών σταθμών, κλπ. 
Ο δεύτερος, να δώσει ευκαιρία σε δεκάδες άνεργους συμπολίτες μας, να βρουν εργασία, να ζήσουν τις οικογένειες τους τίμια και να προσφέρουν ταυτόχρονα τις υπηρεσίες τους στην πόλη τους.
Με βάση τα παραπάνω αποδεικνύεται ότι τα ιδιωτικά συμφέροντα εξυπηρετούνται όχι από τις αποφάσεις της σημερινής Διοίκησης, αλλά από την ανεύθυνη πολιτική κριτική που ασκούν οι δημοτικές παρατάξεις των άκρων
Από τις παρατάξεις που για καθαρά μικροκομματικές σκοπιμότητες απαξιώνουν συστηματικά και συκοφαντούν κάθε έργο και πρωτοβουλία της σημερινής Διοίκησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου