Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Μπρέγιαννης: Προβληματική η Δημοτική Συγκοινωνία

Είναι γνωστό σε όλους πως η Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου αποτελούσε επί σειρά ετών μια υπηρεσία-πρότυπο, με μεγάλη και θετική συνεισφορά  στην πόλη και στους δημότες.
Σήμερα, η κατάσταση της εν λόγω υπηρεσίας δείχνει πως είναι τουλάχιστον προβληματική και δυστυχώς  μέρα με τη μέρα επιβαρύνεται.
Κάτι που οφείλεται κυρίως στην απαξίωση του στόλου των οχημάτων, λόγω παλαιότητας, αλλά  και στην έλλειψη οργάνωσης εκ μέρους της διοίκησης.
Είναι πλέον βέβαιο πως αν δεν υπάρξουν αποφάσεις και ενέργειες που θα αντιστρέψουν την υποβάθμιση της δημοτικής συγκοινωνίας και κυρίως του στόλου της, η υπηρεσία θα έχει άδοξο τέλος, επιβαρύνοντας την πόλη και τους δημότες της.
Παράλληλα, αποτελεί  γεγονός πως σε μία περίοδο γενικευμένης οικονομικής κρίσης και σε ένα δήμο με έντονα οικονομικά προβλήματα, είναι δύσκολο να αναζητούμε  ή να απαιτούμε εύκολες λύσεις.
Παρ’ όλα αυτά, θεωρούμε πως η βιωσιμότητα της υπηρεσίας μπορεί να επιτευχθεί με άμεσα συγκροτημένο σχέδιο και συντονισμένες ενέργειες.

Στο πλαίσιο αυτό, η δημοτική παράταξη «Μαρούσι, Επιστροφή στο Μέλλον» ζητάει να διεξαχθεί, στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναλυτική συζήτηση-ενημέρωση για την κατάσταση της δημοτικής συγκοινωνίας και τοποθέτηση επί του θέματος της διοίκησης του δήμου μας, αλλά και των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων.

                                                Μπρέγιαννης Αλέξανδρος
                             Επικεφαλής Αξ. Αντιπολίτευσης Δήμου Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου