Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Το «αργυρώνητο» γραφείο τύπου του κ. Πατούλη & τα χρίσματα ...

            Άλλοι ψάχνουν για χρίσματα από τους ολετήρες 
    της Ελληνικής κοινωνίας & τα διαπλεκόμενα συμφέροντα 
Όσο και αν προσπαθεί το αργυρώνητο «γραφείο τύπου» του κ. Πατούλη να τον παρουσιάσει σαν δήθεν υπερκομματικό και ανεξάρτητο δεν τα καταφέρνει.
Όσο και αν θέλει να κρυφτεί, η χαρά που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες του κ. δημάρχου δίπλα στον ολετήρα της ελληνικής κοινωνίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης στη ΔΕΘ και στην ταβέρνα της Κηφισιάς δεν κρύβεται.
Άλλοι λοιπόν ψάχνουν εναγώνια χρίσματα από κομματικά κέντρα και κυρίως από διαπλεκόμενα συμφέροντα εντός και εκτός Ελλάδας.
Ο υποψήφιος δήμαρχος που στηρίζει η δημοτική κίνηση «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» ανακηρύσσεται από τους ίδιους τους πολίτες με ανοιχτές και ουσιαστικές συμμετοχικές διαδικασίες, με βάση τις αρχές, τις αξίες και το ήθος του. 
Η  πολιτική της δημοτικής κίνησης «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» για την πόλη διαμορφώνεται σύμφωνα με τις αρχές της, το πρόγραμμα της και τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων της πόλης.
Το σύστημα Πατούλη έχει πρεμούρα να δείξει ότι στα 7 χρόνια που διοικεί την πόλη έκανε «έργα», όπως:

  ۞Η πανάκριβη ανάπλαση του κέντρου, όταν οι γειτονιές πνίγονται από τα νερά της βροχής.
 ۞Η ελεγχόμενη στάθμευση που είναι “στον αέρα” και που στο μέλλον οι δημότες θα την πληρώσουν ακριβά λόγω και της κατάργησης της δημοτικής αστυνομίας.
 ۞Το γκαράζ της Ευτέρπης που θα οδηγήσει στην καταστροφή της πλατείας Γαρδέλη όταν θα έλθει το μετρό στην πόλη.
 ۞Τις πεζογέφυρες που τις πλήρωσε το Ελληνικό Δημόσιο χρυσές. Περίπου τρεις φορές παραπάνω.
Και για να συνεννοούμαστε. Οι δικαστές δεν τοποθετήθηκαν στο θέμα του κόστους των πεζογεφυρών λόγω… αοριστίας.
Αν λοιπόν στη Βασιλίσσης Σοφίας έχουν κότσια και έχουν την πολιτική βούληση να αρθεί η αοριστία, ας ακυρώσουν την ανάθεση για τις άλλες δύο πεζογέφυρες και ας προκηρύξουν ανοιχτό διαγωνισμό.
Όλα τα άλλα περί φιλότιμου και πολιτικού θάρρους επιστέφονται, αν και για το “γραφείο τύπου” είναι μάλλον άγνωστες λέξεις.


Μαρούσι 17.09.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου