Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ανευ τηλεφωνικής παραγγελίας & η 6η Δράση Διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων

Η 6η Δράση Διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων απευθείας από τον Παραγωγό στον Καταναλωτή από το Δήμο Αμαρουσίου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.    
Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει στην πράξη τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση. Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζει την επιτυχημένη πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2012 με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, διοργανώνοντας την 6η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων απευθείας από τον Παραγωγό στον Καταναλωτή.
Η διαδικασία της διάθεσης των προϊόντων θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής.
Οι παραγωγοί που θα συμμετάσχουν στη δράση καθώς και ο αναλυτικός κατάλογος με τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα θα γνωστοποιηθούν με κάθε λεπτομέρεια μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετέχουν στη δράση έχουν επιλεγεί βάσει των χημικών ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συσχετισμό με την καλύτερη δυνατή τιμή που εξασφαλίζει η απουσία μεσαζόντων.
Η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης πίσω από το Ο.Α.Κ.Α επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος από 8 π.μ. έως 3 μ.μ.
Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή, 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στο τηλ.:
213 20 38 349.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου