Σάββατο 18 Μαΐου 2013

H αποχή, η αυτοκριτική & ο «συνδικαλιστής» Δήμαρχος...

                  Δήλωση του Λευτέρη Μαγιάκη για την αποχή της δημοτικής κίνησης 
«ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 14ης Μαΐου
Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του δημάρχου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμαρουσίου της 14ης Μαΐου 2013 για την αποχή της μειοψηφίας από τις εργασίες του, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ” δήλωσε :
Η δημοτική κίνηση “ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ” έχει αποδείξει με τη στάση της και τη συνέπειά της πως όχι μόνο δεν αποφεύγει να τοποθετείται τεκμηριωμένα σε όλα τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου αλλά και να συμβάλλει δημιουργικά στις εργασίες του, προς το συμφέρον των δημοτών.
Η παράταξη της πλειοψηφίας είναι εκείνη που θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της για την υποβάθμιση και την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει πολλές φορές το δημοτικό συμβούλιο, κάτι που έχει επισημάνει επανειλημμένα τόσο ο πρόεδρός του όσο και ο τοπικός τύπος.
Η παράταξή μας ήταν συνεπής με την ακολουθούμενη μέχρι σήμερα τακτική, να μην συμμετέχει στις συνεδριάσεις του σώματος σε ημέρες απεργίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., της Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α. και των σωματείων του Δήμου, σεβόμενη τις αποφάσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων.
Τις δηλώσεις του κ. Πατούλη περί «απεργίας στα χαρτιά», τις αφήνουμε στην κρίση των συναδέλφων του συνδικαλιστών και των εργαζομένων που αισθάνονται τον «συνδικαλιστή» δήμαρχο να απαξιώνει λεκτικά για ακόμα μια φορά τον αγώνα τους.    

                                                Λευτέρης Μαγιάκης
                                     Επικεφαλής της δημοτικής κίνησης
                                            «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου