Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Εγγραφο του Δασαρχείου Πεντέλης, φέρνει νέα τροπή στην υπόθεση των έργων ανάπλασης


«Τις δικές της ενέργειες που αφορούν στη διαβίβαση και έγκριση των σχετικών μελετών» για τις εργασίες εντός της πλατείας που είναι χαρακτηρισμένη με Φ.Ε.Κ. ως κοινόχρηστος χώρος -Πράσινο, ζητά με έγγραφό του από την Περιφέρεια Αττικής(Δ/νση Περιβάλλοντος, Τμήμα Περιβάλλοντος ) το Δασαρχείο Πεντέλης, μετά από πίεση της συντονιστικής επιτροπής.
Όπως είναι ευνόητο, το έγγραφο του Δασαρχείου Πεντέλης(μας το έστειλε ο Δημοτικός Σύμβουλος της δ.κ. "ΚΟΝΤΡΑ στον ΚΑΙΡΟ" κ. Πέτρος Κούκουζας), φέρνει νέα τροπή στην υπόθεση των έργων ανάπλασης που γίνονται στην πλατεία Αγίας Λαύρας.  
Το έγγραφο αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά ότι:  «η εκτέλεση κάθε είδους έργου, εργασίας ενεργείται μετά από σχετική μελέτη που εγκρίνεται αρμοδίως και με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής».
Παράλληλα ενημερώνει ότι «επειδή για την πλατεία, που στο εγκεκριμένο σχέδιο πόλης χαρακτηρίζεται ως κοινόχρηστος χώρος - πράσινο, ισχύουν το άρθρο 41 παρ. 1α, 1γ, 18 του Νόμου 4067/2012 και η παρ. 4 άρθρο 1 του Ν. 3208/2003». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου