Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Εκτακτη συνεδρίαση της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής» στις 11:00 π.μ.

H "Έγκριση ή µη του Κανονισµού Λειτουργίας Συστήµατος Κοινοχρήστων Ποδηλάτων στο ∆ήµο Αµαρουσίου", είναι το μοναδικό θέμα που θα απασχολήσει σήμερα στις 11:00 π.μ. την ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ∆ηµοτικό Κατάστηµα (Β. Σοφίας 9 και ∆. Μόσχα).
Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, "προκειµένου να τεθεί σε λειτουργία το Σύστηµα Κοινοχρήστων Ποδηλάτων στο ∆ήµο Αµαρουσίου, απαιτείται η έγκριση του σχετικού Κανονισµού, αρχικά από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και στη συνέχεια από το ∆ηµοτικό Συµβούλιο.
Ήδη, τα ποδήλατα και οι σταθµοί έχουν εγκατασταθεί από τον Ανάδοχο της συµβάσεως και έχει ξεκινήσει και η λειτουργία του λογισµικού συστήµατος, αποµένει δε µόνο η άνω τυπική διαδικασία.

Ως εκ τούτου, συντρέχει λόγος όπως συνέλθει σήμερα Παρασκευή, 15.3.2013, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για να αποφασίσει περί της εγκρίσεως η µη του Κανονισµού Λειτουργίας Κοινοχρήστων Ποδηλάτων στο ∆ήµο Αµαρουσίου και να εισηγηθεί σχετικά στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο της Τρίτης, 19.3.2013, µε απώτερο σκοπό, στη συνέχεια, να τεθεί το Σύστηµα σε λειτουργία, δεδοµένου ότι η εγκατάσταση έχει ολοκληρωθεί και το όλο πρόγραµµα είναι έτοιµο να τεθεί σε λειτουργία" 

                                                      Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ
                                      της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
                                              ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΠΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου