Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Επιμένουν στη διάνοιξη της Φραγκοκκλησιάς,"προσφέροντας" έργα ανάπλασης...

Συνάντηση με τους Δημάρχους Γιώργο Κουράση και Κωνσταντίνο Ιωαννίδη, των όμορων Δήμων Χαλανδρίου και Βριλησσίων, αντίστοιχα, για το ζήτημα της διάνοιξης της οδού Φραγκοκκλησιάς είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Η συνάντηση διεξήχθη σε συνέχεια της έκδοσης της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας που "ανοίγει το δρόμο" για να ανοιχθεί εκ νέου ο δρόμος και να προωθηθούν οι απαραίτητες ενέργειες, έπειτα από χρόνια ομηρίας, για έργα που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων στο Νέο Μαρούσι και στο Πολύδροσο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια του διαύλου επικοινωνίας που έχει ανοίξει εδώ και αρκετό καιρό ο Δήμαρχος Αμαρουσίου με τους ομολόγους του στους Δήμους Χαλανδρίου και Βριλησσίων έπειτα και από συνεννόηση με τους κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να δρομολογηθούν από κοινού οι απαραίτητες διαδικασίες για να λυθούν χρονίζοντα προβλήματα των γειτονιών εκατέρωθεν της οδού που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των περιοίκων.
Στη διάρκεια της συνάντησης παρουσία του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων του Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαου Πέππα, και εκπροσώπων της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου Αμαρουσίου, εξετάστηκε το πώς θα εκτελεστεί η διάνοιξη σε επίπεδο ασφαλτόστρωσης αλλά και βάσει σχετικής πρότασης του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Πατούλη, πώς μπορούν να δρομολογηθούν έργα για την ευρύτερη ανάπλαση της περιοχής μέσω εξεύρεσης της σχετικής χρηματοδότησης.
Οι τρεις πλευρές κατέληξαν να διερευνήσουν από κοινού τις διαθέσιμες δυνατότητες και να επιστρέψουν με συγκεκριμένες προτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου