Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

"Παρέλαβαν" οι 50 διμηνίτες πυροφύλακες του Σ.Π.Α.Π

Τους συμβασιούχους που θα απασχοληθούν στην πυροφύλαξη στους Δήμους μέλη του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) και σε άλλες θέσεις ευθύνης στο Κέντρο Επιχειρήσεων καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την υπογραφή των συμβάσεων και της παραλαβής του απαραίτητου εξοπλισμού.Με την ευκαιρία της υποδοχής τους ο Πρόεδρος κ. Πατούλης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους, κατέθεσε την υποστήριξη της Διοίκησης του Συνδέσμου προς το σημαντικό έργο που αναλαμβάνουν και τους ενθάρρυνε να επιδείξουν το δέοντα ζήλο κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους καθώς όπως τους επεσήμανε ο Σύνδεσμος βασίζεται στην καλή συνεργασία μαζί τους.

Τις ευχές του προς τους διμηνίτες διατύπωσε και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Σ.Π.Α.Π Βλάσης Σιώμος, ο οποίος τους παρακάλεσε να «αγκαλιάσουν» και τις εθελοντικές δράσεις του Συνδέσμου.
Στο τέλος της εκδήλωσης οι νεοπροσληφθέντες υπέγραψαν τις σχετικές συμβάσεις εργασίας και παρέλαβαν τους ασυρμάτους επικοινωνίας τους με το Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Αμαρουσίου Βασίλης Κόκκαλης, ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Αριστείδης Βίτσιος, ο Υπεύθυνος Επιχειρησιακού Συντονισμού του Σ.Π.Α.Π Νίκος Σταθόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου