Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ


Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και νέες
Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου πήρε την πρωτοβουλία να μπεί μπροστά στη δράση ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ όχι με λόγια, αλλά με συντονισμό, οργανωμένα και συλλογικά. Ηδη έχουν στηθεί λαικές επιτροπές αγώνα ανά γειτονιά στο Μαρούσι με μεγάλη ανταπόκριση, αποφασισμένοι για ομαδική άρνηση της πληρωμής των χαρατσιών που έρχονται με τούς λογαριασμούς της ΔΕΗ και με συγκρότηση ομάδων περιφρούρησης ώστε να αποτρέπουμε κάθε διακοπή ρεύματος.
 Ο Σύλλογος Γυναικών και οι λαϊκές επιτροπές συγκεντρώνουν τούς λογαριασμούς με τα χαράτσια με σκοπό την Παρασκευή 20/1/2012 στις 11π.μ, να τα παραδώσουμε στη ΔΕΗ Κηφισιάς με μαζική κινητοποίηση. Η αντίσταση και η αλληλεγγύη που αναπτύσεται πρέπει να μας αγκαλιάσει όλους,για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη βαρβαρότητα που εξαπλώνεται μέρα με τη μέρα. Κανένας δεν πρέπει να επιτρέψει στήν εξαθλίωση να κυριαρχήσει.

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ τη Δευτέρα 9/1/2012 στις 6:30 μ.μ. στα γραφεία μας Δ.Ράλλη 12 - Μαρούσι, να παραδώσετε τα χαράτσια σας και να συμμετέχετε στη συνέλευση όλων των επιτροπών αγώνα που θα καθορίσουν τον παραπέρα τρόπο δράσης τους.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ(ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Γ.Ε)
Δ. ΡΑΛΛΗ 12 - ΜΑΡΟΥΣΙ - ΤΗΛ.: 210 80 23 471
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7-9μ.μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου