Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ενωμένοι αντιδρούν στην κυβερνητική επίθεση οι εργαζόμενοι

Συλλογικά θα αντιμετωπίσουν τη νέα ολομέτωπη επίθεση της κυβέρνησης και της τρόικας στο εισόδημα και στα δικαιώματά τους, τα τέσσερα Σωματεία Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου που συνεδρίασαν το πρωί παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, του Προέδρου της ΠΟΕ - ΟΤΑ  κ. Θέμη Μπαλασόπουλου, του ΓΓ της ΠΟΠ - ΟΤΑ  κ. Μάρκου Δαρδαμάνη, του Αντιπρόεδρου του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ Γρηγόρη Καλομοίρη κ.α
Οι εκπρόσωποι των Προεδρείων της  ΠΟΕ - ΟΤΑ και ΠΟΠ - ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ ζήτησαν συσπείρωση, εγρήγορση και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις, ώστε όλοι μαζί οι εργαζόμενοι  να στείλουν ενωμένοι ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στις κυβερνητικές αποφάσεις και τα Δημοτικά Συμβούλια να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην εργασιακή εφεδρεία και τις απολύσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων  των Συλλόγων και Σωματείων του Δήμου κ.κ. Ν. Καλλιμάνη, Σ. Ρέκκα, Β. Καγιά και Μ. Δημητρακόλουλου, οι οποίοι παρότρυναν τους εργαζόμενους να παραμερίσουν τις κομματικές διαφορές και να καταγγείλουν την κυβερνητική πολιτική.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ξεκαθάρισε ότι η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στο Δήμο Αμαρουσίου δεν θα υποβαθμισθεί,
μειώνοντας το προσωπικό. Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Αμαρουσίου, είπε, δεν επαρκούν.  Δεν περισσεύει κανένας.
Οι ανάγκες απαιτούν και άλλους εργαζόμενους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «Το Μαρούσι δεν θα υποτιμηθεί, στη συλλογική προσπάθεια είμαστε μαζί σας».
«Χωρίς μικροκομματικές και μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες, πρόσθεσε, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι αν θέλουν να πτωχεύσουν τη χώρα δεν μπορούν να πτωχεύσουν τους Έλληνες με τη μακραίωνη ιστορία και κυρίως με τη βαθιά θέληση για ζωή και τη θέληση να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.
Μετά το πέρα της εκδήλωσης οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν πορεία και συμβολική κατάληψη στους δρόμους της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου