Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Aνάστατοι οι εργαζόμενοι στο Δήμο

Τα τέσσερα Σωματεία Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου συνεδρίασαν από κοινού την Τετάρτη 14/9/2011  και διαπίστωσαν την ανάγκη να προχωρήσουν άμεσα  σε μια συγκέντρωση εργαζομένων με σκοπό να ενημερωθούν όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου από τις δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις για τον άμεσο τρόπο αντιμετώπισης της νέας ολομέτωπης επίθεσης της κυβέρνησης και της τρόικας στο εισόδημα και στα δικαιώματά τους.
"Οι περικοπές του μισθολογίου, τονίζουν σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν,  οι απολύσεις των συμβασιούχων, η διεύρυνση των ελαστικών σχέσεων εργασίας και η εντατικοποίηση των προσπαθειών για ιδιωτικοποίηση της αρμοδιότητας της Διαχείρισης των Απορριμμάτων, παιδικών σταθμών κ.λπ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
Συγκέντρωση-ενημέρωση την Τετάρτη & 3ωρη σταση εργασίας
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ να γίνει μια συγκέντρωση -ενημέρωση όλων των εργαζομένων του Δήμου μας την ΤΕΤΑΡΤΗ 28/9/2011 και ώρα 11:00 πμ στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμαρουσίου. Παράλληλα πάρθηκε ομόφωνη απόφαση από τα μέλη των Δ.Σ. των 4 τεσσάρων Σωματείων του Δήμου μας για 3 ωρη στάση εργασίας την ημέρα αυτή προκειμένου να παρευρεθούν όλοι οι εργαζόμενοι ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Εκπρόσωποι των ομοσπονδιών (ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΟΠ-ΟΤΑ) της Α.ΔΕ.ΔΥ. καθώς και αναγνωρισμένοι εργατολογοι ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ . Στη συνάντηση θα παραβρεθεί και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης
                        Σαλπίζουν Γενικό  ΞΕΣΗΚΩΜΟ 
 ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Σήμερα χρειάζεται να ανασυνταχθούμε και να αντιδράσουμε δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Θα πρέπει να σημάνει ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ σε όλους τους χώρους δουλειάς, να πλαισιώσουμε τα Σωματεία μας οργανωμένα να διεκδικήσουμε μισθούς και συνθήκες που θα ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες των οικογενειών μας.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (Σ.Ο.ΔΗΣ.Α)
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου