Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Η επίθεση σε δικαιώματα, κατακτήσεις και μισθούς, μεροκάματα, των εργαζομένων και των λαϊκών οικογενειών, συνεχίζεται με ένταση, αλλά και με τρομοκρατικά διλήμματα, από βιομηχάνους, εφοπλιστές, τραπεζίτες, την κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟΚ, την Ε.Ε,το Δ.Ν.Τ, την Τρόϊκα, με την πολύτιμη βοήθεια της Ν.Δ, του πλάνου Β΄ του Καρατζαφέρη, Μπακογιάννη και των χρήσιμων γι΄ αυτούς δημοσιογραφο-παπαγάλους .
Πριν ενάμιση χρόνο μας είπαν: «Μνημόνιο ή χρεοκοπία». Επέβαλαν το μνημόνιο και έφεραν τη χρεοκοπία του λαού.
Πριν λίγους μήνες μας είπαν: «Μεσοπρόθεσμο ή τανκς»! Ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο βγάζοντας στους δρόμους τα ΜΑΤ και τους κουκουλοφόρους, καίγοντας την Αθήνα.
Τώρα μας λένε: «Χαράτσια και νέα μέτρα ή καταποντισμός». Τούτος δε ο τελευταίος εκβιασμός σερβίρεται με τον κ. Βενιζέλο επί σκηνής να παραδίδει μαθήματα «συναίσθησης» και «ιστορικής ευθύνης» στον... αναίσθητο και ανεύθυνο ελληνικό λαό.
Η δικαιολογημένη οργή που νοιώθουμε, καθώς φτάνουν στα σπίτια μας τα χαράτσια που φορολογούν την φτώχεια μας και ακολουθεί ο φόρος για τα σπίτια μας, πρέπει να μετατραπεί σε λαϊκό ποτάμι οργανωμένης άρνησης πληρωμής και στο Μαρούσι.
Κανένας μόνος του δεν πρέπει και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα μέτρα , δεν έχει την δυνατότητα να βρει ατομική λύση.
ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
Χαιρετίζουμε και στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία των εργαζόμενων στο Δήμο του Μαρουσιού, ενωμένα και οργανωμένα να αντισταθούν και να αντιπαλέψουν, την καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Καλούμε κάθε αποφασισμένη εργαζόμενη και εργαζόμενο, να γυρίσει την πλάτη στα κόμματα ,τις δημοτικές παρατάξεις , τα "σωματεία" του δικομματισμού, της συναίνεσης , της υποταγής, του συμβιβασμού, του ρεαλιστικού και της αστικής νομιμότητας. Κανένας από τους ενόχους δεν μπορεί να δώσει λύση και να μας βοηθήσει.
Ο Κος Δήμαρχος , αφού έβαλε πλάτη να απολυθούν εκατοντάδες εργαζόμενοι, να κλείσουν 3 παιδικοί σταθμοί, να καταργηθούν οι Σ.Σ.Ε στο Δήμο , με τα μνημόνια συνεργασίας με τις Μ.Κ.Ο, θα σας φλομώσει στα θα και στις υποσχέσεις συμπαράστασης, οι ξεπουλημένες ηγεσίες των ομοσπονδιών σας και της ΑΔΕΔΥ ,θα σας προτρέψουν σε "αγωνιστικό" δικαστικό αγώνα και για τουφεκιές, απόκρουσης των εργασιακών εφεδρειών- απολύσεων , του ενιαίου μισθολογίου- μείωση μισθών. Το Κ.Κ.Ε, η Λαϊκή Συσπείρωση , το ΠΑΜΕ βρισκόταν και θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους εργάτες , στο αμαξοστάσιο, στις υπηρεσίες, στους παιδικούς σταθμούς , οι κομμουνιστές εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι με την Λαϊκή Συσπείρωση υπερασπίζονται και στα Δημοτικά Συμβούλια τις εργατικές και λαϊκές διεκδικήσεις και ανάγκες.
Σας καλούμε σε συμπαράταξη και στη κάλπη και στους αγώνες.
Η Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη , να είναι ημέρα πολύμορφης δράσης και στην πόλη μας.
Ενάντια στο φοροχαράτσι οι ταξικές Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα, τα Σωματεία, των εργαζομένων και των ΕΒΕ ,απευθύνουν κάλεσμα άρνησης υποταγής και συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 6.30 μ.μ.
Τέρμα στη μοιρολατρία , στις αυταπάτες. Λαϊκή οργάνωση και συμμαχία ενάντια στον κοινό εχθρό, στα μονοπώλια , στην κυβέρνηση και τα κόμματα που τα υπηρετούν. Αυτοί ευθύνονται για το χρέος , αυτοί να πληρώσουν.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΛΑΤΗΡΑ 
ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου