Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Προεκλογικές επιστολές Τζανίκου

Δεύτερο «κτύπημα», μέσα σε μια εβδομάδα, από τον τέως δήμαρχο Αμαρουσίου Παναγιώτη Τζανίκο. Δίνει στη δημοσιότητα τις επιστολές που έστειλε προεκλογικά στον γραμματέα της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου Καλλικράτη Μανιάτη.
Μετά την αιφνιδιαστική παρέμβασή του στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, από το οποίο ζητούσε έλεγχο της διοίκησής του, με αρχικό μάρτυρα τον δημοτικό σύμβουλο Ηλία Γιαννακάκο, αυτή τη φορά δίνει στη δημοσιότητα δύο επιστολές που είχε αποστείλει στον γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στο Μαρούσι, Καλλικράτη Μανιάτη, λίγο πριν τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Σε αυτές, αφού δήλωνε πρόθυμος να στηρίξει οποιαδήποτε επιλογή του κόμματος για τη δημαρχία, έδινε συμβουλές για την καλύτερη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα, αλλά έκανε και σοβαρές επισημάνσεις για παραλείψεις και λάθη της τοπικής κομματικής οργάνωσης.
Ιδιαίτερα, μάλιστα, επικριτικός ήταν απέναντι στον επικεφαλής του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ηλία Γιαννακάκο, καθώς και στην εκλεγμένη πλέον δημοτική σύμβουλο Μαρία Καρανάσιου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου