Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ακλόνητο φαβορί ο Γ. Πατούλης

                 σε δημοσκόπηση της ΑΜΑΡΥΣΙΑΣ
Σε κούρσα για… έναν φαίνεται πως θα εξελιχθεί η αναμέτρηση για την εκλογή δημάρχου στο Μαρούσι, με βάση τα ευρήματα της δημοσκόπησης που διεξήγαγε για λογαριασμό της ΑΜΑΡΥΣΙΑΣ η εταιρεία PROGNOSIS.
Η υπεροχή του νυν δημάρχου Γιώργου Πατούλη αποτυπώνεται συντριπτικά, έναντι του συνδιεκδικητή του δημαρχικού θώκου και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, Ηλία Γιαννακάκου.
 Επισημαίνεται -για ακόμη μία φορά- πως οι δημοσκοπήσεις αποτελούν «φωτογραφία» των διαθέσεων της κοινής γνώμης κατά το χρονικό διάστημα στο οποίο διενεργούνται και αποτυπώνουν τάσεις.
Το χρονικό διάστημα διενέργειας της συγκεκριμένης δημοσκόπησης ορίζεται από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου, με την πλέον ασφαλή μέθοδο των προσωπικών συνεντεύξεων και της κάλπης.
Σημειώνεται ότι το χρίσμα του επίσημου υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ για τον θώκο του δημάρχου ο Ηλίας Γιαννακάκος το πήρε μόλις στις 20 Σεπτεμβρίου.
Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος έχει αρχίσει ατύπως την προεκλογική εκστρατεία του, περιοδεύοντας στο Μαρούσι από τον Μάιο, έλαβε και τυπικά το επίσημο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για να διεκδικήσει την επανεκλογή του από τις 8 Αυγούστου.
Λεπττομερή στοιχεία για το τι δείχνουν τα ευρήματα της δημοσκόπησης της PROGNOSIS μπορείτε να μάθετε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της εφημερίδας "ΑΜΑΡΥΣΙΑ"
                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου