Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Καταγγελία Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Αμαρουσίου

Η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. με κείμενο καταγγέλλει τον πρόεδρο του ΤΟ.ΣΥΝ. Αμαρουσίου
Αναλυτικά: 
Το Μάρτιο του 2008 διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη τοπικών Συμβούλιων νέων, ενός θεσμικού οργάνου που προϋπήρχε σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη. Η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ πρωτοστάτησε σε αυτή τη προσπάθεια καθώς το να δοθεί βήμα στους νέους αποτέλεσε και αποτελεί πάγιο αίτημά της.
Ωστόσο η πραγματικότητα που αντιμετωπίσαμε στο δήμο Αμαρουσίου δυστυχώς ήταν πολύ διαφορετική. Η συμπλήρωση του μητρώου μελών έγινε με έναν ταχυδακτυλουργικό τρόπο από την τοπική αρχή και η διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας έγινε με έναν καταφανώς αδιαφανή τρόπο. Τα παραπάνω οδήγησαν την Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ Αμαρουσίου στην μη αναγνώριση του δήθεν οργάνου.
Τα δύο χρόνια που μεσολάβησαν το όργανο αυτό λειτούργησε εμφανώς ως φερέφωνο της δημοτικής αρχής πράγμα που επιβεβαιώνεται περίτρανα το τελευταίο διάστημα καθώς ο πρόεδρος του το χρησιμοποιεί τόσο για την προσωπική του προεκλογική εκστρατεία όσο και για την προβολή του υποψηφίου δημάρχου κ. Πατούλη. Πρόσφατα απέστειλε πρόσκληση για εκδήλωση του συνδυασμού «Μαρούσι ανθρώπινη πόλη» στα μέλη του τοπικού συμβουλίου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το κεντρικό e-mail του συμβουλίου (tosyn.amaroussiou@gmail.comΑυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ). Η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ καταγγέλλει τις απαράδεκτες πρακτικές ενός οργάνου που ποτέ δεν αναγνώρισε.
Aς πάψουν κάποιοι να χρησιμοποιούν τους θεσμούς προς ίδιον όφελος. Η νέα γενιά θα τους κρίνει..
Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου