Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης «ΕΚΤΌΣ των ΤΕΙΧΩΝ».

Αποτελείται από εργαζόμενους, φοιτητές, νέους, ανθρώπους των αγώνων του σήμερα. 
Ως Αριστερή Δημοτική Κίνηση, προσπαθούμε να απαντήσουμε με αριστερό ριζοσπαστικό τρόπο στα διλήμματα που εμφανίζει η αντιπαράθεση με την κυρίαρχη πολιτική στο δήμο. 
Στο πρόσφατο παρελθόν, επιδιώξαμε να έχουμε μια παρέμβαση με αντικαπιταλιστικά χαρακτηριστικά σε ένα σύνολο ζητημάτων: Εναντιωθήκαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Παλέψαμε για τα ζητήματα των ελεύθερων χώρων και της τσιμεντοποίησης της πόλης μας, της κατάργησης των διοδίων στην Αττική Οδό, τους αγώνες ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικού ΑΕΙ στη πόλη μας. 
Πρωτοστατήσαμε στο κίνημα κατά των δολοφονικών διαφημιστικών πινακίδων. Στηρίξαμε τους αγώνες των εργαζομένων στο Δήμο, τους εκπαιδευτικούς και τους φοιτητές απέναντι στα αντιεκπαιδευτικά εκτρώματα των εκάστοτε κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Η παρέμβασή μας ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης και το ΔΝΤ, αρθρώνει ένα διαφορετικό λόγο για την καθημερινότητά μας, για τη ζωή μας συνολικά.
Η συμμετοχή μας στις εκλογές έρχεται ως συνέχεια αυτής της δράσης. Την πρόταση για τους αγώνες και τη συμπόρευση στις δημοτικές εκλογές την απευθύνουμε και επιθυμούμε να βαδίσουμε μαζί:
• με κάθε εργαζόμενο, απεργό, απολυμένο/άνεργο • με κάθε κάτοικο που λέει “δεν πάει άλλο” • με κάθε νέο της περιπλάνησης και των 500 ευρώ • με κάθε οργισμένο ψηφοφόρο των καθεστωτικών κομμάτων • με κάθε αριστερό που θέλει να δράσει αντικαπιταλιστικά
Στον καιρό του αλλόκοτου φόβου, ας επιλέξουμε ανατρεπτικά!
Θεωρούμε αποτυχημένο το «δημαρχοκεντρικό» μοντέλο γι’ αυτό δεν θα προβάλλουμε ειδικά τον επικεφαλή (όπως η εκλογική νομοθεσία επιβάλλει) στο ψηφοδέλτιό μας υποψήφιο δήμαρχο.
Τις λύσεις θα τις επινοήσουν οι αγωνιζόμενοι άνθρωποι, μέσα από «θεσμούς» αυτοοργάνωσης, λαϊκές συνελεύσεις που θα προωθούν τη συμμετοχή, τον κοινωνικό έλεγχο και τη δημοκρατία στη λήψη των αποφάσεων. Η εκπροσώπησή μας στο δημοτικό συμβούλιο θα είναι στη διάθεση των επιτροπών αγώνα των κατοίκων, των εργατικών αγώνων και συλλογικοτήτων. Δεν θα είναι προσωποπαγής και μόνιμη αλλά θα υπηρετεί τις αρχές της εναλλαγής και της συλλογικής έκφρασης από όλους τους υποψήφιους του Συνδυασμού, αλλά και όλους όσους συμμετέχουν στη Συλλογικότητά μας, την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «Εκτός των Τειχών».
ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΔημήτριοςΑΛΕΒΙΖΟΣ Κωνσταντίνος, ΑΝΟΥΣΑΚΗ Ειρήνη, ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Αθανάσιος, ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ Χριστίνα, ΓΡΕΝΖΕΛΙΑ Μαρία, ΔΕΜΕΡΤΖΗ Αγγελική, ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ Βάνιας, ΖΥΓΡΑ Δήμητρα,
ΚΑΒΒΑΔΙΑ Φωτεινή, ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ Χρήστος, ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ Βασίλειος, ΚΟΛΟΒΟΥ Μαρία,
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σωτήριος, ΚΟΣΜΑ Ειρήνη, ΚΥΡΙΑΖΗΣ Ιωάννης, ΛΕΓΑΚΗ Αντωνία,
ΛΙΑΠΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης, ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, ΜΑΝΔΕΛΗΣ Απόστολος-Βασίλειος,
ΜΑΝΙΟΣ Ιωάννης, ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ Εμμανουήλ, ΜΙΧΕΛΕΚΑΚΗΣ Πέτρος, ΜΠΑΚΟΠΑΝΟΣ Ελευθέριος, ΜΠΟΤΣΙΟΥ Μυρτώ, ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ Μάριος, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Ιωάννα, ΠΑΛΙΟΣ Απόστολος, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Απόστολος, ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ Χαρίκλεια, ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ Δαμιανός, ΠΡΟΒΑΤΑΣ Κωνσταντίνος, ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ Κωνσταντίνος, ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ Ευθύμιος, ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, ΣΑΡΑΝΤΗΣ Αθανάσιος, ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, ΣΚΥΝΔΙΛΙΑΣ Ιωάννης, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αναστάσιος, ΤΡΑΝΤΟΣ Ιωάννης- Άγγελος, ΤΣΑΔΑΡΗ Σοφία, ΤΣΒΑΚ-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασία, ΦΑΦΟΥΤΗ Αικατερίνη, ΦΩΤΑΚΗΣ Κωνσταντίνος, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ Ιωάννα-Μαρία
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: https://ektostonteixon.wordpress.com
Email: ektostonteixon@yahoo.gr
Μαρούσι 17/10/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου