Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Δορυλαος Κλαπακης:Ο Σωστός Αθλητισμός στο Μαρούσι δεν είναι δηλώσεις, είναι πράξεις

Όταν σε μια πόλη στην όποια πούλησαν το μοναδικό γήπεδο ποδόσφαιρου και ο Ραγκουσης ο άνθρωπος του Τζανίκου δεν άνοιξε το στόμα του , κάτι που αποφεύγει να αναφέρει και τώρα στο άρθρο του ο κ. Ραγκουσης !!!
Όταν προ μηνών ενώ γνώριζαν όλοι, ότι ήδη η ομάδα Μπάσκετ ήταν υπό διάλυση και το Δημοτικό Συμβούλιο στήριξε την πρόταση Πατουλη, για να δοθούν παράνομα στον Βωβό τα χρήματα των Δημοτών, και όλοι οι Συνδυασμοί , των κ. κ. Γιαννακακου , Ραγκουση , Ρώτα , Μαγιακη , Ζιωγα, και ο π. Αντιδήμαρχος του Συνδυασμού Πατουλη - Ν. Δημοκρίτεια κ. Τάσος Γιαννακόπουλος με την ανοχή τους κάλυπταν αυτή την παρανόμια και διασπάθιση του Δημ. Χρήματος { μια απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου ( την υπ΄αρ. 111/2010 ) την όποια τελικά την ακυρώσαμε με παρέμβαση του Συνδυασμού μας στην Περιφέρεια } κάτι που και αυτό αποφεύγει να αναφέρει στο άρθρο του ο κ. Ραγκουσης !!!
Όταν φτιάσανε στο σημείο όλοι οι άλλοι Συνδυασμοί ενωμένοι στο Δημοτικό Συμβούλιο, να καταψηφίσουν πρότασή μας με την όποια χωροθετούσαμε τεσσερα γηπεδα στο Μαρούσι, ως τμήμα της υποχρεωτικής εισφοράς σε γη, και προτίμησαν να στηρίξουν την πρόταση Τζανικου – Πατουλη που εξυπηρετούσε μεγαλοεργολάβους και την περεταίρω καταστροφή της πόλης με εκατοντάδες χιλιάδες τ.μ. καινούργια τζαμινα κτίρια στον Σωρό, στο Πολύδροσο και στο Παράδεισο , κάτι που και αυτό όπως όλοι είδαμε , αποφεύγει να αναφέρει ο κ. Ραγκουσης!!!
Κάθε λέξη από τους πραγματικούς ενόχους, (που είναι όλοι οι σημερινοί Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι κομματικοί τοπικοί παράγοντες) για την τραγική κατάσταση του αθλητισμού στην πόλη, όπως το άρθρο αυτό για τον αθλητισμό του κ. Ραγκουση, προκαλεί και προσβάλει την νοημοσύνη των νέων ανθρώπων που απαιτούν αθλητικούς χώρους με πράξεις και όχι λόγια άνευ πρακτικής ουσίας, και μάλιστα από τους πραγματικούς υπαίτιους αυτής της απαράδεκτης και μη νόμιμης κατάστασης .
Από το γραφείο τύπου του Συνδυασμού
                Δορυλαος Κλαπακης-Υπ. Δήμαρχος Αμαρουσίου
                                                       "ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου