Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Σε Hot Spot επιχειρούν να μετατρέψουν Ιδιωτική Κλινική στην Πεντέλη!!!


Οπως γνωστοποίησε η  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΕΝΤΈΛΗΣ κατά την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης (Τρίτη 3.12.2019, ώρα 19:00), ΖΗΤΑ από την ΔΗΜΑΡΧΟ κ. Δήμητρα Κεχαγιά & τον ΠΡΟΕΔΡΟ του Δημοτικού Συμβουλίου, πλήρη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & Απόφαση ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ για την επιχειρούμενη ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ιδιωτικής ΚΛΙΝΙΚΗΣ στην περιφέρεια του Δήμου σε HOT SPOT αλλοδαπών & ΑΠΑΝΤΗΣΗ στα θέματα που τίθενται στην συνημμένη με αρ. πρωτ. 24566/2.12.2019 ΑΝΑΦΟΡΑ τους.                                                                                                                              ————————————————
Αρ. Πρωτ. 24566/2.12.2019
                                    ΑΝΑΦΟΡΑ Επιτροπής Κατοίκων Πεντέλης
Προς
1. την κα Δήμαρχο Πεντέλης,
2. τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου,
3. τους κ.κ. επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων,
4. τους λοιπούς κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους (μέσω του Προέδρου του Δ.Σ.)
ΘΕΜΑ: Ιδιωτική κλινική στην Πεντέλη μετατρέπεται σε hotspot
Πεντέλη, 2/12/2019
Κυρία Δήμαρχε, κ. Πρόεδρε του Δ.Σ., κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι,
Σε σχέση με το παραπάνω οξύ πρόβλημα, σας αναφέρουμε τα εξής: 
Σίγουρα η επίθεση των κάθε είδους παραγόντων είναι μετωπική, ακατάπαυστη και λυσσαλέα. Βίαια προσπαθούν να αλλάξουν το ανθρωπογενές περιβάλλον του Δήμου και μαζί με αυτό την ποιότητα ζωής στην πόλη. 
Ο ψευτοανθρωπισμός κι ο πολιτικοοικονομικός καιροσκοπισμός θα δοκιμάζονται δραματικά. 
Το ίδιο και οι διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των κατοίκων της Πεντέλης.
Η χώρα ατιμασμένη, φτωχοποιημένη, εξαθλιωμένη αδυνατεί να καλύψει με τρόφιμα και να συντηρήσει με υποδομές και περίθαλψη τον πληθυσμό της. 
Ποσώς μάλλον τις νέες υπέρμετρες, ατελεύτητες ροές ανθρώπων από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Πολυγλωσσία, πολυπολιτισμικότητα, πολυθρησκεία και υπαρκτές βιολογικές ανάγκες οικοδομούν το σύγχρονο τερατούργημα του πύργου της Βαβέλ. 
Πιο ασφαλής θα φάνταζε η κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου με ασφαλιστικές τεχνικές δικλείδες, παρά η απερίσκεπτη εγκατάσταση εκατοντάδων αλλόφυλων, με αναπόφευκτη αδυναμία επιβολής διαχρονικής ευταξίας στον τόπο μας. 

Οι ευθύνες των πολιτικών, διοικητικών και στρατιωτικών οργάνων της πολιτείας για την συμπαιγνία τους και των πολιτών για την ανοχή τους είναι ανυπολόγιστες. Αύριο, δεν θα υπάρχει κανένα προπέτασμα καπνού, για να διαφοροποιεί και να εξασφαλίζει τους «ανθρωπιστές» απ’ τους «βαρβάρους», τους «αλληλέγγυους» απ’ τους «φασίστες», τους «διεθνιστές» απ’ τους «πατριώτες»! Κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον. αβέβαιο και αόρατο, για όσους δεν λογίζονται την νομοτέλεια των φυσικών νόμων και της ιστορίας…
Οι ερωτήσεις είναι απλούστατες και αυτονόητες: 
Αν σταματήσει η χρηματοδότηση για την συντήρηση των νεοαποικιστών από τα διεθνή κέντρα, τί μέλλει γενέσθαι; 
Αν αναπόφευκτα, σε κάποια φάση βαρεθούν οι πραγματικά «παγιδευμένοι» την αναμονή για την έξοδό τους προς την Ευρώπη και ξεχυθούν στους δρόμους, τί μέλλει γενέσθαι; Αν εγκατασταθούν εκατοντάδες κυριολεκτικά άγνωστοι ένοικοι αλλογενείς, με σχέσεις συνοχής μεταξύ τους, λόγω των κοινών αναγκών και στόχων και απαιτήσουν δυναμικά την ικανοποίησή τους, τί μέλλει γενέσθαι; 
Όλοι αυτοί οι εν δυνάμει κατακτητές νεαρής ηλικίας, σίγουρα δεν θα μένουν έγκλειστοι όλο το εικοσιτετράωρο, αλλά θα κυκλοφορούν ομαδικά στην πόλη την ημέρα ακόμα και την νύχτα. Ποιος κάτοικος ή ποιοι κάτοικοι ως μειοψηφία στο Δήμο μας θα αισθάνεται του λοιπού ασφαλής, να κυκλοφορεί ελεύθερα, ιδίως τις νυχτερινές ώρες; 
Αυτό σημαίνει, ότι όλες οι εν λόγω ψευτοανθρωπιστικές αλόγιστες ενέργειες των ανεύθυνων «ποιμένων ανθρώπων» στερούνται οποιασδήποτε λογικής, ασφάλειας, είναι παράνομες θεσμικά σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ για την προστασία των αυτόχθονων λαών και είναι απαγορευτικές επιστημονικά.
Κατά συνέπεια οι κατά τα ανωτέρω μερικοί από τους πολλούς προβληματισμοί -σε συνδυασμό με την επιβαλλόμενη μη χορήγηση άδειας αλλαγής χρήσης οποιασδήποτε κλινικής για την μετατροπή της σε hot spot- απαιτούν άμεσα τουλάχιστον την αξιόπιστη (και όχι κατευθυνόμενη) μελέτη περιβαλλοντικών (ανθρωπογενών) επιπτώσεων για την προπεριγραφθείσα ανορθόδοξη παρέμβαση εγκατάστασης εκατοντάδων αλλοδαπών. 
Για να γνωρίζουν τέλος πάντων και οι άτυχοι πολίτες αυτού του Δήμου το συγκλονιστικό μέλλον τους και ανταποκριθούν αναλόγως… Φευ!
Κυρία Δήμαρχε, κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι,
Δεν πρόκειται για περιορισμένο αριθμό «προσφύγων» ή «μεταναστών» με την κλασσική έννοια των όρων. Εφαρμόζεται αντιδημοκρατικά, ανορθολογικά και βίαια, και σε έκταση και ένταση μόνον για την Ελλάδα, η «Ατζέντα του ΟΗΕ (Replacement Migration)» και η «Συμφωνία του Μαρακές για την Μετανάστευση», όπως τρομακτικά περιγράφεται ήδη από την δεκαετία του ’20 στο «Σχέδιο του Coudenhove-Kalergi» («γενοκτονία»-των λαών της Ευρώπης), εν προκειμένω, για την καθυπόταξη, αντικατάσταση και αλλοτρίωση του γηγενή Ελληνικού πληθυσμού!
Ήδη πολλές ευρωπαϊκές χώρες έκαναν στροφή 180ο μοιρών στην «μεταναστευτική» πολιτική, λόγω των ανεξέλεγκτων ροών. Την Ελλάδα –με την συνέργεια των πρόσχαρων πολιτικών αλλά και κάποιων Καλλικρατικών Δήμων και Περιφερειών, που λειτουργούν ως ιμάντες μεταφοράς της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής- επιχειρούν να μετατρέψουν σε αποθήκη ανθρώπινου δυναμικού (ανθρώπινων «ανταλλακτικών» στην πραγματικότητα) για οποιαδήποτε εκμετάλλευση και χρήση στο παρόν και στο μέλλον!…
Για τους παραπάνω λόγους, απευθύνουμε σε εσάς δραματική έκκληση, την κρίσιμη τούτη περίοδο για την χώρα και τον Ελληνισμό γενικότερα, να αρθείτε στο ύψος των ιστορικών ευθυνών σας!
                                               Επιτροπή Κατοίκων Πεντέλης
Επικοινωνία: Αθανάσιος Καρανάσιος, Πολιτικός Μηχανικός, κιν. 6977 73 7777 &
 Γεώργιος Αλεξόπουλος, Μηχανολόγος, κιν. 6977 269 948, 
Φωτεινή Ράδη, Μαριλήν Μανουσάκη, Ευφημία Νικολαϊδη
                                   € « » ●► $    ▲▼◄► € € $$ € €   ◄ ►▲▼► ◄● « » €
                                                        ΠΗΓΗ://odosdrachmis.gr/?p=33645

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου