Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

«ΠΕΝΤΕΛΗ 2020»:Μια ιστορική ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη!

        Ανοικτή επιστολή Άγγελου Παλαιοδήμου
Αγαπητοί Συμπολίτες, Στις 26 Μαΐου και στις 2 Ιουνίου οι πολίτες του Δήμου Πεντέλης, μετά από πέντε ακριβώς χρόνια, αποφασίζουν και πάλι για το μέλλον αυτού του τόπου. 
Για ακόμα μια φορά, όπως και στις εκλογές του 2010 και του 2014, οι ίδιοι άνθρωποι είτε ως πρόσωπα είτε ως συνδυασμοί ζητούν την ψήφο μας για να “σώσουν” αυτόν τον τόπο. 
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που:
►είτε κούρασαν και κουράστηκαν με απραξία και εσωστρέφεια, έχοντας μόνο σκοπό την παραμονή τους στην εξουσία συντηρώντας ένα πελατειακό καθεστώς
►είτε πήραν ένα δαχτυλίδι εξουσίας από τον ιδρυτή του συνδυασμού πασχίζοντας να κρατήσουν την κομματική πελατεία
►είτε στηριζόμενοι σε κόμματα έμειναν στον αφρό της πολιτικής ζωής δημιουργώντας εταιρικούς συνδυασμούς.
Αναλαμβάνοντας μία μεγάλη ευθύνη, απέναντι σε πάρα πολλούς φίλους, συνεργάτες, δημοτικούς υπαλλήλους αλλά και απλούς πολίτες, οικογενειάρχες, φοιτητές και επαγγελματίες, που με παρότρυναν να ξεκινήσω από την αρχή κάτι νέο, δημιούργησα το συνδυασμό «ΠΕΝΤΕΛΗ 2020». 
Στην αρχή με λίγους συνεργάτες και στη συνέχεια με μια πολύ μεγάλη ομάδα, διατυπώσαμε  όραμα και πρόγραμμα για τα επόμενα δέκα χρόνια,  να καταστήσουμε το Δήμο Πεντέλης μια «ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΞΥΠΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ» . 
Και μπορούμε πραγματικά να το καταφέρουμε γιατί η ομάδα αυτή  αποτελείται από ανιδιοτελείς συμπολίτες που έχουν γνώση, θέληση και δύναμη να το πραγματοποιήσουν.
Η αποδοχή του εγχειρήματος από τους συμπολίτες απέκτησε κινηματικό χαρακτήρα. Μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες άλλαξε το αυτοδιοικητικό σκηνικό της πόλης και διεκδικεί με αξιώσεις τη νίκη έχοντας αποδείξει ότι είναι ο μόνος «ΝΕΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ & ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟΣ»  δημοτικός συνδυασμός.
Οι προσεχείς δημοτικές εκλογές αποτελούν μια ιστορική ευκαιρία για τον τόπο μας που δεν πρέπει να πάει χαμένη. 
Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ανανεωθεί το αυτοδιοικητικό σκηνικό με νέους, όχι απαραίτητα σε ηλικία, ανθρώπους που θα βάλουν στην άκρη όλους αυτούς που για είκοσι και πλέον χρόνια έχοντας κοντόφθαλμες λογικές, παραγοντίζουν για μικροσυμφέροντα στα Μελίσσια, στη Νέα Πεντέλη και στην Πεντέλη. 
Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αφήσουμε πίσω λογικές και ιδεοληψίες περασμένων δεκαετιών και να δοθεί η σκυτάλη σε αυτούς που ξέρουν, θέλουν και μπορούν να υλοποιήσουν υψηλούς στόχους και οράματα. 
Είναι όμως και μια ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία λόγω του νέου εκλογικού συστήματος να αναδειχθεί ένας δήμαρχος που θα έχει τη δημοκρατική κουλτούρα να ενώσει όλες τις υγιείς δυνάμεις από όλους τους συνδυασμούς ώστε να διοικηθεί αποτελεσματικά ο Δήμος Πεντέλης από την 01/09/2019.
Τόσο εγώ προσωπικά όσο και όλοι οι συνεργάτες, τα στελέχη και οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε δημοκρατικά και με κουλτούρα συνεργασίας το  Δήμο Πεντέλης, αντιλαμβανόμενοι πλήρως το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουμε.
Καλώ όλους τους δημότες να συγκρίνουν όραμα, πρόγραμμα και ανθρώπους και να επιλέξουν με σύνεση το συνδυασμό και τον υποψήφιο Δήμαρχο που θα εξασφαλίσει μια καλύτερη καθημερινότητα και ένα καλύτερο μέλλον για εμάς, τα παιδιά και εγγόνια μας.
                           € ●► ◄►  « »  ▲▼    $       $  ▲▼◄► € « » $  ▲▼ « » ◄► ●► €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου